1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Manja Bos

  ZP® - Magazine

  , 30 november 2022 12:54Laatste update op: 6 december 2022 15:03

  Ik ben Manja Bos, docent Babymassage en Babyyoga. Ik ben ook het gezicht achter ‘bij Spruit’. Sinds 2018 organiseer ik met veel plezier verschillende cursussen en workshops voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar.

  Babymassage

  Een van de cursussen die ik met bij Spruit organiseer is Babymassage. Babymassage is altijd een goed idee! Tijdens een cursus babymassage leer ik je hoe jij jouw baby kunt masseren. Deze massage is liefdevol, rustgevend en ontspannend. Door te masseren vergroot je het lichaamsbewustzijn van je baby. Jij laat hem/haar ervaren: dit ben jij en jij bent goed zoals je bent. Dat heeft een positief effect op de algehele ontwikkeling van je baby en de ouder/kind relatie. Naast het masseren van je baby leer ik je ook over zijn/haar lichaamstaal, de ontwikkeling, wat je kunt doen bij ongemakken en hoe je kunt omgaan met huilen. Ik ben opgeleid als docent babymassage en heb binnen dit vakgebied verschillende aanvullende cursussen gevolgd. Ook ben ik lid van de vakgroep van Shantaladocenten. Zo weet jij zeker dat ik mijn kennis op pijl hou.

  Babyyoga

  Bewegen, rust en regelmaat zijn natuurlijke behoefte van baby’s en jonge kinderen. Baby-yoga is een leuke manier om met deze behoefte bezig te zijn. Het ontdekken van je lijf en zijn/haar beweegmogelijkheden staan centraal tijdens baby-yoga. In de lessen kom jij zelf met je kindje in beweging. Jullie doen samen allerlei speelse en leuke yogaoefeningen en spelletjes. Met baby-yoga stimuleer je de ontwikkeling van je kindje. Maar het is vooral een leuke activiteit voor jullie allebei.

  Mijn ervaring

  Ik geef verschillende cursussen en workshops op het gebied van massage, yoga en dans en spel aan ouders met jonge kinderen. Ik geniet als ik ouders en kinderen met plezier en aandacht voor elkaar zie deelnemen aan mijn activiteiten. Naast docent babymassage en baby-yoga ben ik ook Sherborne beweegpedagoog, docent dreumes- en peuterdans, taal en rekendans docent en docent kinderyoga. Thuis ben ik moeder van 3 zonen, ik ken de mooie en pittige kanten van het ouderschap goed.

  bij Spruit

  Vestigingsplaats: Groningen
  Website: www.bijspruit.nl
  Telefoonnummer: 06-42259200
  E-mail adres: info@bijspruit.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard