Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Praktijk Bevallen met Liefde

ZP® - Magazine

, 31 August 2020 21:34Laatste update op: 31 August 2020 21:35

De bevalling is de mooiste dag van jullie leven. Het is de start van het leven van jullie kindje. In mijn praktijk Bevallen met Liefde geef ik als doula ondersteuning tijdens de zwangerschap, bevalling en/of kraamtijd. Daarnaast bied ik ook zwangerschaps -geboorte -en newbornfotografie aan (ook los van de doula-begeleiding te boeken).

Bekijk website

Doula-praktijk Bevallen met Liefde

Ben je zwanger, bijna uitgerekend of net bevallen? Als doula bij Bevallen met Liefde ben ik er voor jullie om bij de bevalling te ondersteunen zodat jullie kindje met liefde en vertrouwen geboren kan worden en jullie ontspannen kunnen beginnen aan een leven met jullie kindje. Een doula bij de bevalling biedt veel voordelen, waaronder minder kans op medische ingrepen. Al tijdens de zwangerschap zullen we elkaar een paar keer ontmoeten om elkaar goed te leren kennen en jullie wensen voor de bevalling te bespreken. Ik ben de hele bevalling aanwezig om jullie te ondersteunen. Na de bevalling kom ik uiteraard graag op kraambezoek en spreken we nog een keer af om de bevalling te bespreken, zodat jullie positief terug kunnen kijken op de bevalling. Willen jullie de mooiste dag van jullie leven vastleggen in een mooi album? Ook dat is mogelijk! Ik bied ook zwangerschaps,- geboorte -en newbornfotografie aan.

Stuur een e-mail

De geboorte van een moeder

Eindelijk is jullie baby er! Maar jullie kindje is niet alleen geboren, ook is het een geboorte van jou als moeder. De eerste tijd met je kindje is heel bijzonder, maar kan soms ook best intens zijn. Meestal is de partner alweer aan het werk als de kraamhulp is vertrokken en ben je alleen met jullie kindje. Als postpartum doula kom ik ondersteunen tijdens de eerste periode na de bevalling. Ik kan ondersteunen in het huishouden, boodschappen doen, koken, de baby verzorgen, maar ook andere kinderen binnen het gezin opvangen of jou lekker masseren. Ik geef je rust en liefde, zodat je goed kunt herstellen van de bevalling en de start van het leven van jullie kindje ontspannen is.

Contactgegevens

Praktijk: Bevallen met Liefde
Plaats: Hoorn NH
Website: www.bevallenmetliefde.nl
Telefoon: 06-13449318
E-mail: info@bevallenmetliefde.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard