1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Beroepsvereniging van geboortefotografen

  Gepubliceerd op: 4-23-2018Bewerkt op: 7-23-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-23-2018Bewerkt op: 7-23-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Geboortefotografen.com is een professionele beroepsvereniging van geboortefotografen uit Nederland en België. Bij onze vereniging zijn alleen geboortefotografen aangesloten die voldoen aan de hoogste eisen om de mooiste geboortereportages af te leveren en kwaliteit en privacy te waarborgen.

  Om de kwaliteit te waarborgen werken we met strenge toelatingseisen voor onze geboortefotografen, zodat jij als ouder kunt kiezen uit de beste geboortefotografen die jouw regio te bieden heeft.

  De aangesloten geboortefotografen hebben allen een eigen werkwijze en stijl, maar hanteren de normen en waarden die wij als beroepsvereniging belangrijk vinden. Voorbeelden hiervan zijn: privacy, het geboorteproces niet verstoren, kennis van de geboorte en goede contacten met zorgverleners. Zo kunnen onze fotografen de mooiste foto’s maken terwijl jullie als ouders je volledig op de geboorte kunnen focussen, zonder je druk te maken over de foto’s.

  Op onze website vind je meer info en een overzicht van de aangesloten fotografen in Nederland en België.

  Auteur artikelen
  Mijn naam is Sandra van de Meulen, en ik ben bestuurslid van de beroepsvereniging van geboortefotografen. Het artikel over zwangerschapsfotografie heb ik geschreven en de andere twee artikelen zijn door mijn collega's geschreven. Het artikel over geboortefotografie door Louise van den Broek en het artikel over newborn door Cindy Willems. Beide zijn ook lid van geboortefotografen.com.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard