1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Carmen Nuijen

  ZP® - Magazine

  , 24 juni 2019 12:36Laatste update op: 8 februari 2022 14:08

  Bekkenfysiotherapie Hoofddorp is een gespecialiseerde praktijk voor bekken- en bekkenbodemproblemen bij mannen, vrouwen en kinderen. vlnr: Josephine de Koning, Marieke Rolvers – Metselaar, Carmen Nuijen

  Mijn naam is Carmen Nuijen. Ik ben werkzaam bij Bekkenfysiotherapie Hoofddorp.

  Mijn collega’s/ praktijkeigenaren Josephine de Koning en Marieke Rolvers – Metselaar en ik vormen een team dat zich richt op deskundige zorg voor bekken- en bekkenbodemproblemen bij mannen, vrouwen en kinderen. Naar onze mening is de zorg rondom bekkenbodemproblematiek gedeelde zorg.

  Dat betekent dat wij samenwerken met huisartsen en verloskundigen uit Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omliggende plaatsen. Met de specialisten uit het Spaarne Gasthuis bestaat een reeds lang bestaande intensieve samenwerking.

  In 2020 ben ik de moeder van Rosie geworden. Tijdens mijn zwangerschap groeide mijn interesse op het gebied van het bekken en de zwangerschap. In 2021 heb ik de overstap gemaakt naar Bekkenfysiotherapie Hoofddorp om in mijn dagelijks werk zwangere vrouwen fysiotherapeutisch te begeleiden.

  Bekkenfysiotherapie Hoofddorp wil zorg met aandacht leveren aan iedere afzonderlijke zwangere of net bevallen vrouw met haar specifieke probleem rondom het bekkengebied. Problemen rondom het bekkengebied zijn vaak complex en vereisen specialistische kennis. Wij leveren deze specialistische zorg en werken dan ook met verschillende specialismes samen.

  Met de kennis en vaardigheden uit de opleiding Floor® en de masteropleiding Bekkenfysiotherapie help ik vrouwen met hun eigen specifieke bekken(bodem)probleem en vragen. Ik doe dit door middel van het geven van zinvolle informatie en praktische tips, adviezen, behandeling en trainingen. Enkele adviezen kunnen soms al ‘’wonderen’’ verrichten en de klachten doen verminderen.

  Heb je klachten? Of weet je niet zo goed hoe je moet starten met bewegen en sporten in of na de zwangerschap, neem contact op en kom een keer langs, dan stellen we samen een plan voor je op om op een verantwoorde wijze (weer) te beginnen!

  Contactgegevens:

  Naam: Bekkenfysiotherapie Hoofddorp
  Vestigingsplaats: Hoofddorp
  Website: www.bekkenfth.nl
  Telefoon: 023-5578134
  E-mail: info@bekkenfth.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard