Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Bas Polman

ZP® - Magazine

, 12 oktober 2021 12:11Laatste update op: 12 oktober 2021 12:14

De zwangerschap is een bijzondere beleving. Maar het kan ook bijzonder zwaar zijn. Het laatste wat je daarbij kan gebruiken zijn lichamelijke klachten! Laat mij jou daarbij helpen.

Mijn naam is Bas Polman. In 2016 afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut in mijn eigen praktijk, gelegen in Arnhem. Door het volgen van cursussen en onderzoek ben ik gespecialiseerd in vrijwel het gehele lichaam (spieren, botten, zenuwen en gewrichten).

Zwanger

Ik behandel regelmatig dames die zwanger zijn voor, tijdens en na de zwangerschap. De klachten die regelmatig voorbijkomen zijn: enkel-, knie-, heup-, rug- en schouderklachten.

Behandeling

Tijdens de eerste afspraak bespreken we jouw klacht en maak ik een analyse. Door de analyse kan er een doelgericht onderzoek gestart worden. Op basis van de uitkomst komen we samen tot een behandelplan. Die we stap voor stap doornemen. Samen zorgen tot resultaat!

Een behandeling bestaat uit: voorlichting, coaching, behandeling en oefentherapie. Denk hierbij aan oefeningen voor thuis. Zo geef ik jou de kennis voor preventie, verlichting voor beweging en de oefeningen voor het aansterken mee. Voor het beste resultaat op korte- en lange termijn.

Een afspraak plan je makkelijk in via de website: www.fixitfysiotherapie.nl.

Contactgegevens

Fix It Fysiotherapie
Bruningweg 23, Arnhem

Bel ons
06 11 47 49 98
(ook bereikbaar via WhatsApp)

info@fixitfysiotherapie.nl
www.fixitfysiotherapie.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard