1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Osteopathiepraktijk Bart Dirks

  Gepubliceerd op: 5-14-2021Bewerkt op: 4-14-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-14-2021Bewerkt op: 4-14-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo! Ik ben Bart Dirks en ben werkzaam als osteopaat in Waalwijk en Drunen. Nadat ik in 1994 als fysiotherapeut ben afgestudeerd, ben ik in 1997 begonnen met de opleiding osteopathie. Na eerst een paar jaar als osteopaat in Weert te hebben gewerkt, heb ik in 2005 mijn eigen praktijk in Waalwijk geopend en een paar jaar later ook in Drunen. In 2009 heb ik de opleiding Kinderosteopathie met succes afgerond. Bekijk mijn website: www.osteopathiewaalwijk.nl

  Wat is osteopathie?

  Osteopathie is een veilige manuele geneeskunde die zich toelegt op het herstellen van een verstoord evenwicht binnen het lichaam. Manueel, omdat onderzoek en behandeling alleen met de handen geschiedt en er dus geen apparaten aan te pas komen. Het verstoorde evenwicht kan zich uiten in verschillende klachten in het lichaam b.v. buikpijn, rugpijn of gewrichtsklachten maar ook hoofdpijn of een slechte stoelgang.

  Osteopathie voor zwangere vrouwen!

  Osteopathie kan helpen bij zwangerschapskwalen. Het kan klachten zoals rugpijn en bekkeninstabiliteit verminderen en helpt je voorbereiden op de bevalling.

  Osteopathie voor baby’s!

  Zeker baby’s en kinderen blijken goed te reageren op osteopathische behandelingen. In de praktijk zie ik veel baby’s met o.a. de volgende klachten: veel huilen, overprikkeld zijn, een voorkeurshouding, slik- en zuigproblemen,slaapproblemen, reflux, krampen en/of obstipatieklachten. Ik behandel je baby dan met zachte, rustige handgrepen en geef je waar nodig enkele adviezen.
  Bekijk de video voor meer informatie over een behandeling van een baby https://www.youtube.com/watch?v=E4IdJ9tEb6k

  Contact

  Osteopathie Bart Dirks
  Tom Mandersstraat 4
  5144 ZX Waalwijk
  Stationsstraat 14
  5151 HB Drunen
  0416-341125
  www.osteopathiewaalwijk.nl
  info@osteopathiewaalwijk.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard