1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Ilvy Mols

  Gepubliceerd op: 9-4-2023Bewerkt op: 9-4-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-4-2023Bewerkt op: 9-4-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Floaten en massage

  Bij B-biej puur kan je een afspraak maken voor te floaten, babymassage of voetreflexologie. Floaten mag vanaf vier weken en wordt gedaan in water op lichaamstemperatuur, vrij van chloor en chemicaliën! Onder begeleiding leer je als ouder je kindje zelf een massage te geven. Alle technieken worden voor gedaan op een pop waardoor je deze bij je eigen kindje kan uitvoeren en tevens thuis kunt toepassen. Voetreflexologie wordt bij B-biej puur uitgevoerd in combinatie met voetmassage. Dit is een zachtere vorm van behandeling. Masseren van bepaalde drukpunten kan verlichtend werken.

  B-biej puur

  Een bezoek aan babyspa B-biej puur is volledig privé. Zo krijgen jullie de tijd en de ruimte om lekker te kunnen ontspannen en is alle aandacht voor jullie kindje. Daarnaast is B-biej puur een gecertificeerde babyspa en voldoen we aan de eisen van babyspa netwerk. Alléén bij B-biej puur, een brusjes float. Heeft je baby een oudere broer of zus? Kom dan met beide kinderen floaten en maak er een gezinsuitje van! Neem een kijkje op de website om de verschillende mogelijkheden te ontdekken of meteen je afspraak te boeken!

  Het gezicht achter B-biej puur

  Ik ben Ilvy Mols, 27 lentes jong en samen met mijn vriend woon ik in Stramproy. Na het behalen van mijn diploma’s ben ik mijn eigen praktijk gestart. Begonnen met een babyspa en in 2022 uitgebreid met doula diensten. Naast het werk in mijn eigen praktijk werk ik ook nog in de kinderopvang. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, dans ik bij de Zumba en speel ik saxofoon. Maar mijn grootste passie is het werken met baby’s en alles rondom de geboortezorg!

  Contactgegevens

  Ilvy Mols, B-biej puur
  Stramproy (Gemeente Weert)
  www.b-biejpuur.nl
  0651743991
  info@b-biejpuur.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard