1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Baby’s World

  Gepubliceerd op: 1-15-2020Bewerkt op: 4-19-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 1-15-2020Bewerkt op: 4-19-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Welkom bij Baby’s World. Onze praktijk ligt in de Haagse wijk Leidschenveen. Bij ons kan je jouw kindje van heel dichtbij bewonderen met een 2D of 3D/4D echo. Wij ontvangen al ruim 20 jaar aanstaande ouders in een ontspannen en huiselijke sfeer. Wij kunnen je vanaf 13 weken vertellen of je een jongetje of een meisje krijgt!

  In Nederland krijg je tijdens de zwangerschap een vroege echo, termijnecho en een 13- en 20-weken echo aangeboden vanuit de basisverzekering. Daarnaast worden de meeste echo’s gemaakt vanwege een medische indicatie.

  Heb je echter geen medische indicatie, maar wil je toch je kindje zien, alle vingertjes tellen, zien of je kindje de neus van papa of toch van mama krijgt of naar het hartje luisteren, dan begrijpen wij dat heel goed. Dat is dan ook precies waar onze praktijk voor is. Een pretecho is een echo die je laat maken omdat je rustig naar je baby wilt kijken, op een groot scherm. De echoscopiste neemt de tijd om je baby goed in beeld te krijgen, zodat jij en je partner en eventuele familieleden of vrienden de baby goed kunnen bekijken. Na afloop krijg je alle gemaakte foto’s en filmpjes digitaal op je smartphone en worden de mooiste beelden uitgeprint op fotopapier.

  Als eerste pret-echopraktijk in Nederland kregen wij het BEN-kwaliteitskeurmerk (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland), waar wij erg trots op zijn. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom worden alle echo’s gemaakt door gecertificeerde en ervaren echoscopisten met de beste apparatuur.

  Pretecho’s

  2D

  Een 2D echo is een tweedimensionaal bewegend beeld. Je volgt dus live wat er in je buik gebeurt. Je kunt de handjes en voetjes zien en zelfs zien of het kindje op dat moment duimt. Op elk moment tijdens de zwangerschap is het mogelijk om een 2D echo te maken.

  3D

  Een 3D echo is een stilstaand beeld van een levensechte weergave van jouw kindje. Hierbij zijn duidelijke contouren zichtbaar van het gezicht van de baby, of van de vingertjes of de voetjes.

  4D

  In deze revolutionaire techniek wordt het 3D stilstaand beeld omgezet in 4D bewegende beelden. Je ziet ‘live’ wat je baby doet: gapen, schoppen, draaien, duimzuigen… Met een 4D echo zie je beweging én kleur.

  Zwangerschapsstadia en pretecho’s

  • Vanaf 6 weken zie je het hartje kloppen. Een vroege pretecho (2D) is nu mogelijk.
  • Vanaf 8 weken zwangerschap is je kindje nog beter te zien.
  • Vanaf 12 weken kan je het hartje horen kloppen op de echo.
  • Vanaf 13 weken zwangerschap kunnen we je vertellen of je een jongetje of een meisje krijgt.
  • Vanaf 20 weken is het mogelijk om met een 3D of 4D echo het gezichtje goed in beeld te krijgen.

  De beste tijd voor een 3/4D echo is tussen de 24 en 30 weken. Na 34 weken wordt het maken van mooie plaatjes weer wat lastiger, omdat de baby groter is en er minder vruchtwater is.

  Contactgegevens

  Naam: Baby’s World
  Vestigingsplaats: Den Haag (Leidschenveen)
  Website: www.babysworld.nl
  Email: info@babysworld.nl
  Telefoon: 070 327 1036
  Mobiel: 06 2245 2569

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard