1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Arlinda Heerkens

  Gepubliceerd op: 13 september 2021 14:24Bewerkt op: 5 oktober 2021 18:12
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 13 september 2021 14:24Bewerkt op: 5 oktober 2021 18:12
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Fasciatherapie is een manuele therapie gericht op het bindweefsel, waarbij ik op zoek ga naar de oorzaak van de klachten in jouw lichaam. Met speciale technieken wordt niet alleen jouw klacht zelf aangepakt, maar ook de onderliggende oorzaak. In mijn behandelingen combineer ik bekkenfysiotherapie met fasciatherapie.

  Zwangerschap

  Zwangerschap brengt grote veranderingen met zich mee in jouw lichaam: dat wordt keihard aan het werk gezet negen maanden lang (en daarna ook nog!). Je lichaam kan hierdoor uit balans raken en dat kan gemakkelijk klachten veroorzaken. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen met lage rugpijn/bekkenpijn, pijn in de benen en met klachten aan de bekkenbodem, zoals urineverlies. Mijn insteek is dat je zo snel mogelijk weer in balans komt, zodat je meer kunt genieten van je zwangerschap.

  Na de bevalling

  Na de bevalling heeft je lichaam een periode nodig om te herstellen. Het is fijn als je na de kraamtijd weer je normale leven kunt hervatten, zonder pijn in je bekken, een trekkend litteken in je bekkenbodem of je buik, urineverlies of pijn bij het vrijen. Voor een optimaal herstel raad ik je aan om een Bekkencheck af te spreken bij de bekkenfysiotherapeut. Hiermee help ik jou op weg naar een gezond lichaam met een weer goed belastbaar bekken. Meestal zijn 1 a 2 afspraken hiervoor voldoende. Op de praktijk heb ik diverse mogelijkheden om je te testen en te begeleiden, bijvoorbeeld met de unieke Pelvifit Stoel. Daarnaast werk ik nauw samen met diverse professionals in de regio.

  Heb je klachten/vragen rondom je zwangerschap en bevalling? Laat het me weten, dan gaan we er samen mee aan de slag!

  Contactgegevens

  Praktijk: Fyzio-Lin
  Website: www.fyziolin.nl
  Telefoon/whatsapp: 06-21286039
  Email: arlinda@fyziolin.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard