1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Arjen Germans

  Gepubliceerd op: 3-2-2020Bewerkt op: 6-19-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-2-2020Bewerkt op: 6-19-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Arjen Germans en samen met twee andere osteopaten heb ik een praktijk voor Osteopathie in Driehuis opgericht. Osteopathie is een behandelmethode waarbij het lichaam wordt aangespoord om zichzelf zoveel mogelijk te herstellen waardoor het lichaam zo mobiel mogelijk wordt gemaakt.

  Sinds 1999 zijn wij met veel succes met osteopathie bezig en in 2012 hebben wij de specialisatie osteopathie voor kinderen en baby’s afgerond. Iedere week behandelen wij tussen de 5 en 10 kinderen of baby’s waardoor wij veel ervaring hebben gekregen in het bestrijden van de meest uiteenlopende klachten die hieraan gerelateerd zijn.

  Van huilbaby’s tot darmkrampjes, van bekkeninstabiliteit tot voorkeurshouding: al deze problemen behandelen wij wekelijks in onze praktijk. Vaak is er na twee behandelingen al een duidelijke verbetering merkbaar. Dit uit zich bijvoorbeeld in beter slapen of een rustiger en meer tevreden kind.

  De behandeling bestaat uit een onderzoek en het, daar waar nodig, bestrijden van de oorzaak van de klacht. Hierbij gaan wij altijd eerst op zoek naar de oorzaak van de klachten. Daarna volgt een samenvatting en advies. Heb je zelf last van je bekken of onderrug, of misschien heb je een “lastige bevalling” gehad, dan behandelen wij deze klachten ook. En dit zowel voor als na de bevalling.

  Voor vragen neem contact op met OSTEOPATHIE DRIEHUIS of bel 0255-533224.

  Contactgegevens:

  Naam: Osteopathie Driehuis
  Vestigingsplaats: Driehuis
  Website: www.osteopathiedriehuis.nl
  Telefoon: 0255-533224
  E-mail: info@osteopathiedriehuis.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard