Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Annika Konijn

ZP® - Magazine

, 6 January 2021 16:12Laatste update op: 6 January 2021 16:14

Ik ben Annika, ruim 13 jaar werkzaam als chiropractor en gespecialiseerd in de behandeling van zwangeren en baby’s. In 2010 ben ik Chiropractie van Leeuwen gestart met als uitgangspunt: een professionele en persoonlijke begeleiding, met een nauwe samenwerking met andere partijen daar waar nodig. Inmiddels bestaat het team van Chiropractie van Leeuwen uit 3 chiropractoren en 2 receptionistes.

Daarnaast ben ik met Verloskundigen Praktijk Portland de Zorgcarrousel Albrandswaard gestart waardoor we nog beter kunnen samenwerken.

Bekijk website

Wat is chiropractie

Chiropractie is een vorm van gezondheidzorg waarbij tal van klachten met een oorsprong in het bewegingsapparaat behandeld worden d.m.v. o.a. manuele correcties, massage technieken en oefeningen. Dit uiteraard aangepast op de duur van je zwangerschap of de leeftijd van je baby. Naast mijn ervaring als chiropractor heb ik ook als moeder van 2 het nut van chiropractie rondom de zwangerschap mogen ervaren.

Prettiger door de zwangerschap en kraamtijd

Tijdens de zwangerschap en kraamperiode verandert je lichaam enorm: Door hormonen functioneren spieren en gewrichten anders, de groei van je kleine verandert je houding en slapen in de kraamtijd is een luxe. Klachten die vaak voorkomen zijn bekkenpijn, bekkeninstabiliteit, pijn in de rug/ bilspieren/ benen/ schaambeen, pijn rondom de nek en schouders /CTS. Er wordt vaak gedacht dat deze pijnklachten “erbij horen”. Gelukkig helpt chiropractie meestal goed voor deze klachten waardoor je toch kunt genieten van je zwangerschap.

Stuur een e-mail

Goed voorbereid bevallen

Zwangerschap en bevallen is topsport. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk. Te veel spanning in de spieren en gewrichten rondom het bekken kunnen de ligging van de kleine beïnvloeden, een vlotte bevalling tegenwerken en zorgen voor extra pijnklachten. Chiropractie kan deze spanning verhelpen.

Voor je baby

De ligging tijdens de zwangerschap en de krachten tijdens de bevalling kunnen bij je baby zorgen voor blokkades in bijv. de nek of rug. Dit kan zich uiten in overmatig huilen, onrust, overstrekken, voorkeurshouding, een vertraagde ontwikkeling, etc. Chiropractie kan deze blokkades verhelpen en bijdragen aan een optimale ontwikkeling van je baby.

Voor de hele familie

Ook partners krijgen er nieuwe taken bij. Net zoals opa’s en oma’s die komen oppassen. Chiropractie is er voor alle leeftijden dus ook zij zijn welkom in de praktijk voor hun klachten of vragen over alle nieuwe houdingen. Wil je weten wat chiropractie voor jullie kan betekenen, neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Contactgegevens

Praktijk: Chiropractie van Leeuwen
Adres: A van Hobokenstraat 4-10, Rhoon
Website: www.chiropractievanleeuwen.nl
Website: www.zorgcarrousel.nl
Tel: 010 222 0900
E-mail: info@chiropractievanleeuwen.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard