Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Annemieke Blom

ZP® - Magazine

, 30 July 2020 16:41Laatste update op: 3 August 2020 09:31

Mijn naam is Annemieke Blom en ik heb een praktijk in Voetreflexologie onder de naam Heel Natuurlijk in Anna Paulowna. Voetreflexologie is een massagetherapie waar door middel van reflexpunten op de voet tal van lichamelijke – en mentale klachten kunnen worden voorkomen en verholpen.

Bekijk website

Voetreflexologie voor zwangere vrouwen
Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen. Zwanger zijn is een bijzondere periode voor een vrouw. Er groeit nieuw leven in je buik! Juist in deze periode is het belangrijk dat je goed in je vel zit. Er verandert veel in je lichaam waardoor er lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan. Je hoeft hier niet mee te blijven lopen met het idee dat deze klachten er eenmaal bij horen. Zwangerschapsreflexologie kan hierbij veel voor je betekenen.

Stuur een e-mail

Wat kan Zwangerschapsreflexologie voor je betekenen?
Voetreflexologie is een preventieve en helende therapie waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexpunten op de voeten. Ze is gebaseerd op het principe dat deze reflexpunten verbonden zijn met al onze organen, zenuwen en klieren die een zelfde ordering hebben als die in het lichaam, waarvan ze een ‘plattegrond’ vormen. Door deze reflexpunten te masseren verminderen of verdwijnen de klachten.

Zwangerschapsreflexologie geeft goede ondersteuning bij misselijkheid, vermoeidheid, blaas- en darmklachten, rugpijn, bekkeninstabiliteit, vocht vasthouden (oedeem), hoge bloeddruk, Beginnende zwangerschapsdiabetes, stemmingswisselingen, angst voor de bevalling. Tevens kan Zwangerschapsreflexologie worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je bent uitgerekend en biedt het ondersteuning tijdens en na de kraamperiode.

Contactgegevens:
Heel Natuurlijk - Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Van Ewijckspad 24
1761 JN, Anna Paulowna
www.annemiekeblom.nl
06-23126782
info@annemiekeblom.nl
Aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.
Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van een behandeling van een erkende natuurgeneeskundig therapeut.Dit is afhankelijk van het aanvullend pakket.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard