1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Annelies Roeleveld

  Gepubliceerd op: 4-22-2020Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-22-2020Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Annelies Roeleveld, bekkenfysiotherapeut en Zwangerfit® trainer. Ik werk als bekkenfysiotherapeut, handfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut in bij fysiotherapie Dorrestein in Eerbeek. Daarnaast geef ik sinds 2010 Zwangerfit® in Eerbeek en sinds 2014 in Bathmen.

  Sinds 2006 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut in Eerbeek. Sindsdien heb ik mezelf middels bijscholingen steeds verder verdiept in handfysiotherapie en in het begeleiden van mensen met bekken-gerelateerde klachten. In 2010 heb ik de YVLO-opleiding tot Zwangerfit® trainer gevolgd en in 2019 heb ik de master opleiding tot bekkenfysiotherapeut afgesloten.

  Het begeleiden van zwangeren en pas bevallen vrouwen heeft mijn passie. Om een vrouw te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode is erg mooi om te doen. Vooral het weer starten met trainen na een bevalling en het herstel bij diastase heeft hierbij mijn speciale aandacht. Dit kan zowel individueel, op de praktijk in Eerbeek, als in groepsverband tijdens de Zwangerfit® of de moederfit in Eerbeek of in Bathmen.

  Inmiddels ben ik zelf moeder van 2 kinderen en ben ik, naast deskundige op het gebied van zwangerschap en bevalling, nu ook ervaringsdeskundige. Hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in mogelijke problemen en klachten.

  Contactgegevens:

  Bekkenfysiotherapie / zwangerfit® Eerbeek:
  Praktijk: fysiotherapie Dorrestein
  Adres: Loenenseweg 88-c
  Telefoon 0313-651157
  Website: www.fysio-dorrestein.nl
  Email: a.roeleveld@fysiotherapie-dorrestein.nl

  Zwangerfit® Bathmen:
  Praktijk: Zwangerfit® Bathmen
  Website: www.zwangerfit-bathmen.nl
  Telefoon: 06-44220890
  Email: info@zwangerfit-bathmen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard