Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Annelieke van Daalen

ZP® - Magazine

, 11 januari 2019 17:25Laatste update op: 15 juli 2020 15:29

Hallo, ik ben Annelieke van Daalen, manager kinderopvang van kindcentra Doerak en De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs. Bij ons kan je baby in een veilige en liefdevolle omgeving spelenderwijs zichzelf en de wereld ontdekken.

Bij PIT vinden we dat kinderen ontwikkelrecht hebben. Ik houd me ruim 20 jaar professioneel bezig met de ontwikkeling van kinderen. Bovendien ben ik moeder. Ik weet dus hoe belangrijk het is dat ook jouw kindje zich emotioneel, sociaal, motorisch en cognitief goed ontwikkelt. Daarom bieden we op onze kindcentra een doorgaande lijn van ontwikkeling, opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Op onze kindcentra werken we als één team vanuit één organisatie met één visie en één pedagogische en educatieve aanpak. Voor baby’s betekent dit zij zich vanaf hun eerste maanden in onze veilige en uitdagende omgeving in hun eigen tempo al spelend kunnen ontwikkelen. We vangen je baby met liefde en aandacht op. Onze vaste pedagogisch medewerkers kennen je kindje goed en zetten zich dagelijks in om je kleintje een fijne tijd te bezorgen en optimaal te begeleiden bij het opgroeien.

Uit eigen ervaring weet ik hoe snel kleintjes groter groeien. Voordat je baby straks kleuter wordt, bereiden we hem of haar spelenderwijs met gezamenlijke activiteiten voor peuters en kleuters zo goed mogelijk voor op het basisonderwijs. Tot de overstap naar het voortgezet onderwijs zorgen wij ervoor dat we met alles wat we doen goed aansluiten op de ontwikkelingsfasen, behoeften en talenten van je kind. Als het nodig is, organiseren wij in overleg met jou extra uitdaging en/of ondersteuning, zodat je kind goed tot zijn of haar recht komt. De middelbare school is nog ver weg, maar tot die tijd kan je kind bij ons met veel plezier spelen, spelend leren, leren en ontspannen.

Wil je een indruk krijgen van het reilen en zeilen op onze kinderdagverblijven? Je bent van harte welkom! Kom langs op Dribbel, Doerak, De Rakkers in Zwijndrecht of De Meander in Hendrik-Ido-Ambacht en ervaar hoe we - samen met jou - je kindje de beste start geven voor een kansrijke toekomst.

Contactgegevens:

Naam: Annelieke van Daalen
Geboortejaar: 1977
Beroep: manager kinderopvang
Naam instelling: PIT kinderopvang & onderwijs
Vestigingsplaats instelling: Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht
Meer informatie vind je op: www.pit-ko.nl
Telefoon: 078 - 820 00 10
E-mail: info@pit-ko.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard