1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Anneke ten Hove

  ZP® - Magazine

  , 21 augustus 2019 14:53Laatste update op: 20 augustus 2020 17:13

  Hoi! Ik ben Anneke ten Hove, lactatiekundige IBCLC®, en mijn passie voor borstvoeding begon in 2009, toen ik als gespecialiseerd kraamverpleegkundige in het ziekenhuis startte. In 2014 heb ik de opleiding tot Lactatiekundige IBCLC® met succes afgerond en ben ik gestart met een eigen borstvoedingspraktijk.

  Vrijwel dagelijks begeleid ik in het ziekenhuis, als verpleegkundige, ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. In mijn rol als zelfstandige lactatiekundige kan ik deze ervaring goed gebruiken, omdat ik als geen ander weet dat dit een periode is waarin er veel op je afkomt en duidelijkheid en vertrouwen essentieel zijn.

  Ik vind het belangrijk om je te helpen je kindje en lichaam te leren kennen en je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid te laten groeien. Maar vooral wil ik je ondersteunen in je persoonlijke keuzes en wensen, zodat je met een goed gevoel terug kunt kijken op jouw borstvoedingsperiode.

  Ik wil graag dat je borstvoedingsperiode zoveel mogelijk verloopt zoals jij dat fijn vindt! Daarom kun je mij zeven dagen per week laagdrempelig om hulp of informatie vragen wanneer je een uitdaging hebt op het gebied van borstvoeding. Meestal kunnen we binnen 24 uur een afspraak plannen. Ook kun je bij mij op de praktijk terecht voor professioneel advies en de aanschaf van een kolfapparaat (je mag ze zelfs live komen uitproberen!) of andere borstvoedingshulpmiddelen.

  Contactgegevens:

  Naam: Anneke ten Hove
  Beroep: Lactatiekundige IBCLC
  Praktijk: Borstvoedingspraktijk Voor jou
  Vestigingsplaats: Deventer e.o.
  Website: www.borstvoedingspraktijkvoorjou.nl
  Telefoon: 06 – 25 317 217
  E-mail adres: anneke@borstvoedingspraktijkvoorjou.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard