1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Anja Goijaerts

  ZP® - Magazine

  , 31 oktober 2017 18:16Laatste update op: 13 juli 2020 15:15

  Een plek voor tevreden baby’s daar staan wij voor. Ik werk als babyspecialist bij kinderopvang ’t Goudvisje.

  Een plek voor tevreden baby’s

  Ik ben er trots op dat we extra ruimtes hebben in onze babygroep waar we ons met de allerkleinste baby’s terug kunnen trekken als we merken dat het kindje daar behoefte aan heeft. Een ruimte waarin een baby zich aan alle kanten ondersteund voelt. Daar is tijd en ruimte voor één op één contact, zodat we de baby goed leren kennen en adequater op zijn gedrag kunnen reageren.

  Wanneer een kind geboren wordt komt hij van het veilige beschutte plekje in mama’s lichaam in de grote wereld. Je merkt dat een prille baby zich het meest op zijn gemak voelt wanneer hij zich opnieuw veilig en beschut voelt. Een baby ervaart alles met zijn lijfje.

  Kinderopvang ’t Goudvisje

  Kinderopvang ’t Goudvisje heeft verschillende locaties in Rosmalen en Empel en is de specialist in baby-opvang, want je baby krijgt precies wat hij of zij nodig heeft.

  Je wilt het allerbeste voor jouw baby! Wanneer je zelf even niet voor heem of haar kunt zorgen nemen wij dit met alle zorg en liefde van je over. Bij onze babyopvang ben je verzekerd van de beste verzorging, de juiste aandacht en een plek waar jij en je baby zich snel thuis voelen.

  Wat maakt Kinderopvang ’t Goudvisje tot de specialist in opvang voor baby’s?

  Babyspecialisten

  Deze professionals hebben oog voor de allerjongsten. Met hun ervaring en zeer gerichte opleiding weten ze precies wat baby’s nodig hebben. Ze zijn in staat de signalen te herkennen, te interpreteren en over te brengen aan jou als ouder. Door daar adequaat op in te spelen wordt een zo optimaal mogelijke leefomgeving gecreëerd waarmee je kindje krijgt wat het verdient.

  Vertrouwde gezichten

  Die veel tijd met je baby doorbrengen en jouw baby goed leren kennen. Zo ontstaat er een vertrouwensband.

  Eigen ritme

  We volgen de behoefte van je baby en stemmen alles zorgvuldig af met jou.

  Speciaal ingerichte babykamers

  De ruimtes voor de allerkleinsten zijn speciaal ingericht om ze geborgenheid en vertrouwen te bieden. Het biedt de mogelijkheid om prikkels te doseren en er is veel ruimte voor individuele aandacht.

  Daarnaast blijf je altijd op de hoogte van alle belevenissen van je baby met het online Ouderportaal, waar je iedere dag persoonlijke foto’s en verhalen leest, heel gemakkelijk via een app op je telefoon.

  Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een rondleiding plannen?
  Bel 073-5221670, mail naar klantrelaties@goudvisje.nl, of kijk voor meer informatie op www.goudvisje.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard