Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Sandy Broens & Mirelle Kessels

ZP® - Magazine

, 6 November 2019 12:45Laatste update op: 16 June 2020 00:43

Wij zijn Sandy Broens (1976 ) en Mirelle Kessels (1978). Sinds 2004 hebben we onze krachten gebundeld en zijn we de trotse eigenaar van Kindercentrum Alles Kids in Ospel. Zelf zijn we ook mama. Sandy van dochter Liv (2014) en Mirelle van zoon Finn (2009). Beide zijn we geboren en getogen in Ospel, een klein maar leuk dorp.

Bekijk website

Ons kindercentrum opende haar deuren in 2004 met een groep dagopvang en BSO. In 2010 is daar het peuterprogramma (wellicht beter bekend als “de peuterspeelzaal”) bijgekomen. Dus een compleet aanbod van baby tot de schoolverlater van het basisonderwijs.

Tijdens het opstarten van het kindercentrum hebben we ons best gedaan om een kindercentrum te creëren dat optimaal aansluit bij de wensen en werk- en leefgewoontes van de ouders. Vanuit dat oogpunt zijn we verder gaan bouwen en hebben de behoeften van kinderen in kaart gebracht. Zij staan uiteindelijk centraal bij ons!

Stuur een e-mail

Doordat we kleinschalig zijn is het makkelijk om persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te verlenen. Dit ook mede doordat we zelf op de groep meedraaien. We zijn dus altijd op de hoogte van alles wat er speelt, letterlijk en figuurlijk. Dit maakt dat op alle vlakken de lijnen kort zijn en dus optimaal op alles kan worden ingespeeld.

We zeggen dan ook niet voor niets; Kindercentrum Alles kids; - waar kinderen zich thuis voelen -

Contactgegevens

Kindercentrum “Alles Kids”
Annastraat 69
6035 BK Ospel
Telefoonnummer: 0495-626363
info@alleskids.eu
www.alleskids.eu

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard