1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Aleida Manders

  ZP® - Magazine

  , 27 mei 2017 13:15Laatste update op: 3 februari 2021 08:55

  Kraamzorg bij Arons Zorg staat voor persoonlijke en professionele zorg op maat en dat past precies bij waar ik, samen met mijn enthousiaste collega’s, voor sta. Het leuke van mijn werk in de kraamzorg is dat iedere dag en elke situatie anders is en dat je kersverse ouders kunt ondersteunen bij een goede start van de verzorging van hun pasgeboren kindje en broertjes en zusjes. Je draagt echt bij aan de zelfredzaamheid van de ouders.

  Over mij

  Ik ben Aleida Manders en werk sinds 2002 als kraamverzorgende bij Arons Zorg. Door op de hoogte te blijven van het vak kraamverzorgende zorg ik ervoor dat de kennis up-to-date blijft. Hiervoor volg ik regelmatig verplichte scholingen en alle ontwikkelingen op het vakgebied om geregistreerd te blijven bij KCKZ.

  Ook ben ik ambassadeur van het rookvrij opgroeien. Ik zit hiervoor in de werkgroep taskforce RVO en zet me in door regelmatig deel te nemen aan gesprekken en workshops die met dit onderwerp te maken hebben. Deze kennis bespreek ik in gezinnen en met collega’s die hiermee te maken hebben.

  Doordat ik ook werkbegeleidster in de kraamzorg ben, blijf ik goed op de hoogte op het gebied van kraamzorg. Dit kan ik weer goed overbrengen aan de leerlingen en collega’s. Het assisteren van de partus in zowel de thuissituatie als in de ziekenhuizen zorgt ervoor dat we nauw samenwerken met de verloskundigen uit de regio.

  Als kraamverzorgende zijn wij allemaal in het bezit van een iPad. Op deze manier kunnen wij indien nodig in gezinnen ook zorg op afstand leveren en ze nog beter ondersteunen.

  Contactgegevens

  www.aronszorg.nl
  tel. 073 - 631 2342
  aleida.manders@aronszorg.nl
  kraamzorg@aronszorg.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard