1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  AKROS kinderopvang

  Gepubliceerd op: 10-26-2020Bewerkt op: 11-26-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-26-2020Bewerkt op: 11-26-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Lotte van der Straeten – teamleider Kinderdagverblijf Sneeuwbes & Fetteke Drenth – beleidsmedewerker / pedagogisch coach

  Kinderopvangorganisatie AKROS

  AKROS is hoogvlieger in kinderopvang. Wij verzorgen professionele opvang en begeleiding op fijne locaties bij jou in de buurt. Onze pedagogisch medewerkers geven baby’s en dreumesen van 0-2 jaar liefdevolle aandacht, rust en ruimte, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. AKROS heeft drie kinderdagverblijven in Amsterdam West / de Baarsjes: Pionier, Tuimelaar en Sneeuwbes, gevestigd in karakteristieke locaties met ruime en groene buitenruimtes.

  Liefdevolle en professionele begeleiding

  Ieder kind is uniek en bij de geboorte al een compleet mens. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor de individuele behoeften van je kind en passen de zorg daarop aan. Denk aan voeding, allergieën, dagritme, beweging, gedrag en communicatie. Ze geven je kind precies die begeleiding die hij/zij nodig heeft om te groeien en zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

  Lotte: “Je baby is welkom vanaf 3 maanden. In de periode van 3 tot 8 maanden is de sociale ontwikkeling heel belangrijk. Het kind leert zich veilig te hechten aan de mensen in zijn omgeving. In een veilige en stabiele omgeving, krijgt een kind hierin een waardevolle voorsprong.”

  Wij vinden het belangrijk dat kinderen en ouders zich welkom voelen. We doen alles in overleg en komen tegemoet aan specifieke wensen van ouders. We hechten veel waarde aan een warme overdracht bij brengen en halen en hebben contact via onze Ouderapp. We zijn ‘partners in opvoeding van jouw kind’, we doen het echt samen.

  Ervaren en goed opgeleide experts

  Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleide kinderopvangexperts. Ze worden continu getraind en bijgeschoold op onderwerpen als gezondheid & beweging, interactie met baby’s en peuters en EHBO voor kinderen. Zo kunnen ze volgens de laatste inzichten hun werk doen. Ook hebben we veel aandacht voor inrichting en materialen: onze ruimtes zijn echte beweeg- en ontdekplekken.

  Fetteke: “Onze pedagogisch medewerkers worden ondersteund door hun leidinggevende en coach. De coach inspireert en begeleidt hen door te kijken naar de kinderen, de groep en het pedagogisch handelen. We leren en groeien samen. Dat zorgt voor hoge kwaliteit en medewerkers die met vertrouwen en plezier voor je kind zorgen.”

  Van 0 – 12 jaar in goede handen

  Onze drie kinderdagverblijven vangen baby’s van 0 – 2 jaar op in babygroepen. Als je kind 2 jaar wordt stroomt het door naar de peutergroep. Op twee locaties werken we met een educatief peuterprogramma. Bij 4 jaar gaat je kind naar de basisschool en kun je gebruik maken van onze Buitenschoolse opvang (BSO).

  Inschrijven en rondleidingen

  De vraag naar kinderopvang is groot. Wij raden je daarom aan je kind zo vroeg mogelijk in te schrijven. Dat kan via onze website. Het verplicht tot niets. Als je inschrijving binnen is, kijken onze planningsmedewerkers naar de mogelijkheden. Wil je meer informatie of eerst komen kijken? Maak dan een afspraak voor een rondleiding op een van onze locaties. Wij verwelkomen je graag!

  Contactgegevens

  AKROS kinderopvang
  Vestigingsplaats: Amsterdam
  Website: www.akros-amsterdam.nl
  Telefoon: 020 – 26 10 509 (ma t/m vr van 9.30 – 12.30 uur)
  E-mail: kinderopvang@akros-amsterdam.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard