Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Aileen Kleine

ZP® - Magazine

, 4 March 2019 16:28Laatste update op: 23 July 2020 23:21

Hoi, ik ben Aileen! Creatief, geduldig, gevoelig, en stiekem een tikkeltje chaotisch. Ik houd van kletsen, lezen en gezelligheid, maar ook en vooral van kleine fijne dingen die mijn dag net een stukje beter maken: mooi licht dat tussen de bomen door schijnt, een twinkeling in iemands ogen. Ook ben ik gek op fotografie én op alles wat met geboorte te maken heeft.

“Echt alles, Aileen?” Ja, écht alles, zelfs een placenta kan mij fascineren – al kan ik er niet precies de vinger op leggen waar die bewondering is ontstaan. Iedere geboorte vind ik uniek en magisch: je werkt als ouder toe naar dat ene, bijzondere moment dat er ineens een mensje bij je ligt, nadat het maanden heeft gegroeid en is gevoed door menselijke kracht.

Deze fascinatie heb ik vier jaar geleden omgezet in een grote passie: geboortefotografie. Het leukste aan mijn werk is dat ik mensen blij mag maken met iets waar ik zelf blij van word. Hoe bijzonder is het immers als je in verwachting bent van een kindje, dat kindje op de wereld zet en waardevolle tijd doorbrengt met je partner en kinderen? Zulke momenten wil ik vastleggen door tijdens de shoot een liefdevolle en relaxte sfeer te creëren waarin iedereen op zijn gemak is. Want daar komen de beste foto’s uit.

Ik fotografeer geboortes en gezinnen, met alles daar omheen: van zwangerschap tot de eerste maanden samen als nieuw gezin en van newborn tot jonge gezinnen. O, en trouwens – misschien wel handig om te weten – ik ben gediplomeerd fotograaf en heb een speciale, intensieve cursus gevolgd, waar ik van a tot z heb mogen leren over geboortefotografie en het hele geboorteproces.

Neem contact op met mij!

Contactgegevens:

Naam: Aileen Kleine
Vestigingsplaats: Hoogeveen
Website: www.aileenkleine.nl
Email: info@aileenkleine.nl
Telefoon: 06-52632905

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard