Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Afke Guijt - Dijkstra

ZP® - Magazine

, 28 August 2019 16:02Laatste update op: 22 July 2020 20:17

Hoi, ik ben Afke Guijt-Dijkstra, bekkenfysiotherapeut en eigenaar van de praktijk Centrum Bekken en BekkenbodemZorg Hageman, gevestigd in Heemstede en Hillegom.

Bekijk website

Na mijn opleiding fysiotherapeut, heb ik een driejarige specialistische post-HBO-opleiding gevolgd voor het behandelen van klachten rond het bekken- en bekkenbodemgebied.

Tijdens de zwangerschap kan je verschillende klachten krijgen. Ik ben zelf moeder van drie kinderen en heb tijdens mijn zwangerschap klachten rondom mijn bekken gehad. Dit heb ik als zeer hinderlijk ervaren, maar met hulp en/of oefeningen kunnen deze klachten worden verholpen of verminderen, zodat je gewoon je ‘ding’ kan blijven doen.

Stuur een e-mail

Heb je pijn in je onderrug en/of bekken? Verlies je urine en/of ontlasting? Bel ons dan voor een afspraak. Samen met mijn collega’s heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in klachten rond de zwangerschap.

Onze missie is om klachten te verhelpen en/of sterk te verminderen en je te informeren waarom je deze klachten hebt gekregen. CBBZ Hageman in Heemstede heeft zich gespecialiseerd als één van de eerste praktijken van Nederland in bekkenbodemzorg. Je kan er zeker van zijn dat je deskundig advies en een begripvolle benadering krijgt.

Contactgegevens

Naam: CBBZ Hageman
Vestigingsplaats: Heemstede en Hillegom
Website: www.cbbzhageman.nl
Telefoon: 023-2248991
Email: info@cbbzhageman.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard