1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Adrienne Oudenampsen

  Gepubliceerd op: 7-16-2019Bewerkt op: 7-23-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-16-2019Bewerkt op: 7-23-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  "Beweeg met je ademhaling" - de mantra van mijn yogajuf toen ik zelf zwanger was van mijn eerste kindje - hoor ik nog steeds in mijn hoofd iedere keer ik nu zelf lesgeef.

  Mijn passie voor yoga begon in 2005 toen ik een les volgde in Kansas City in de Verenigde Staten, daar ben ik ook geboren en getogen. Sindsdien ben ik diep onder de indruk van de positieve effecten van yoga. Mijn eerste yoga-opleiding heb ik tien jaar geleden afgerond en in 2014 heb ik mijn zwangerschapsyoga-certificaat behaald bij Birthlight International.

  Bij deze opleiding, ontwikkeld door een medisch antropoloog van de Cambridge Universiteit in Londen, staan bewegen en ademen centraal. Tijdens mijn lessen ligt de nadruk op zachte, vloeiende bewegingen die zorgen voor ontspanning, bewustzijn van de ademhaling en genieten van het moment.

  De bekkenbodem wordt getraind met aandacht voor je kindje, om de band tussen jou en je kindje te versterken. En uiteraard leer ik je verschillende ademhalingstechnieken en bewegingen die je kunt gebruiken tijdens de bevalling om de weeën op te vangen.

  Na de les kan je bijkomen met de andere Rocket Mama’s onder het genot van een kopje thee en wat lekkers.

  Regelmatig geef ik ook partnerworkshops om je partner meer bij de bevalling te betrekken. Privé sessies zijn eveneens mogelijk. Na je bevalling kun je met je kindje samen naar de Mama & Baby Yoga. Hierbij doe je simpele oefeningen om bekkenbodem en buikspieren te herstellen, terwijl je de band tussen jou en je kindje versterkt.

  Wil je weten of yoga iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proefles; mijn contactgegevens vind je hieronder.

  Contactgegevens:

  Praktijk: Rocket Yoga Arnhem
  Vestigingsplaats: Rosendaalsestraat 361b, Arnhem
  Website: www.rocketyoga.nl
  Telefoonnummer: 06-42932899
  E-mail adres: info@rocketyoga.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard