1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigepraktijk Spijkenisse, Rozenburg & Brielle

  Gepubliceerd op: 6-27-2017Bewerkt op: 4-16-2021
  Verloskundigcentrum Spijkenisse & Rozenburg & Brielle Gepubliceerd op: 6-27-2017Bewerkt op: 4-16-2021
  Geschreven door: Verloskundigcentrum Spijkenisse & Rozenburg & Brielle
  Ben je zwanger en wil je een verloskundigenpraktijk met zorg uitkiezen? Heb je het liefst een verloskundige uit de omgeving van Rozenburg, welke bij wijze van spreken om de hoek woont en altijd voor je klaar staat. Dan ben je bij Verloskundige Rozenburg aan het juiste adres.

  De verloskundigenpraktijk

  Tijdens je zwangerschap streef ik ernaar dat je zoveel mogelijk, met slechts één verloskundige samenwerkt. Juist door dit op deze manier te doen hoop ik dat er een optimale band van vertrouwen ontstaat, iets waarvan je tijdens je zwangerschap, bevalling en maar ook hierna veel profijt zal hebben. Zodat jullie met tevredenheid terug kunnen kijken op dit proces. Dit geeft jou maar ook mij de kracht welke je nodig hebt in deze bijzondere periode.

  De verloskundige

  Ik ben Glenda van Ringelenstijn. Na mijn HBO-V diploma ben ik tijdens mijn werk als psychiatrische verpleegkundige de opleiding verloskunde gaan volgen. Want verloskundige worden, was altijd mijn droom! En daar ben ik ook voor gegaan.

  Sinds juli 2011 ben ik werkzaam als verloskundige. Ik heb vanaf deze periode in verschillende verloskundigenpraktijken waargenomen. De laatste jaren ben ik voornamelijk werkzaam geweest in Hoogvliet, Spijkenisse en omstreken.

  Wat kun je verwachten?

  Door de kleinschaligheid en continuïteit van de zorg is de kans op verwijzing naar het ziekenhuis verkleind en de kans op een spontane natuurlijke bevalling hoger.

  De toegankelijkheid van de praktijk is laagdrempelig gehouden. Hierdoor is er onder anderen besloten dat er geen telefonisch spreekuur is en dat aanstaande ouders altijd kunnen bellen voor vragen en afspraken. Ook worden de spreekuren in de avonduren gehouden, waardoor het bijvoorbeeld makkelijker is om je partner mee te nemen.

  Als je aanmeldt wordt er aangeboden om voor het eerste bezoek bij je thuis te komen. In de praktijk zijn er geen andere disciplines aanwezig, zodat je niet gelijk in de wachtruimte herkent wordt dat je zwanger bent en daarom wordt er ook een huisbezoek bij aanmelding aangeboden. Anonimiteit in het begin van de zwangerschap in een klein dorp is belangrijk! Ook krijg je bij bijna alle controles een pretecho, zodat je met regelmaat naar je kindje kan kijken!

  Er is mogelijkheid voor extra begeleiding tijdens de zwangerschap. Dit is in vorm van individuele coaching. Maar ook worden er groepsvoorlichtingen gegeven voor alle aanstaande ouders.

  Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  In Spijkenisse zitten we ook.

  Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard