Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk venray

Verloskundigenpraktijk Venray

Verloskundigenpraktijk Venray

, 21 May 2017 14:17Laatste update op: 8 April 2020 19:56

Zwanger worden en zwanger zijn is een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis in je leven! Woon je in de gemeente Venray of in één van de omliggende dorpen Overloon, Vierlingsbeek, Maashees of Holthees, dan begeleiden we jou en je partner graag in de weg naar of tijdens deze prachtige periode!

Onze verloskundigenpraktijk

Als verloskundigen zijn wij deskundig op het gebied van de normale zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Onze praktijk is gecertificeerd voor het verrichten van echoscopisch onderzoek, ook al vroeg in de zwangerschap. In de praktijk worden we ondersteund door een assistente: Elly Gerrits. Zij beantwoordt de telefoon, maakt nieuwe afspraken, verwerkt de bloeduitslagen en prikt bloed op verschillende momenten in de zwangerschap.

Team verloskundigenpraktijk

In onze praktijk werken vier verloskundigen:

  • Henny van Eerten
  • Lonneke Bronswijk
  • Michelle Janssen
  • Aranka Kneepkens

Assistente

  • Elly Gerrits

Wij verdelen de bevallingsdiensten en spreekuren onderling. Wij verzorgen iedere week een aantal spreekuren en wisselen de diensten af. We proberen ernaar te streven dat je alle verloskundigen tijdens de zwangerschapscontroles een keer hebt gezien.

Wat kun je van ons verwachten?

Als verloskundigen hopen we ervoor te zorgen dat zwangerschap, bevalling en kraamperiode een bijzondere ervaring wordt en waar jij en je partner met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Als je vragen hebt rondom kinderwens, plannen we graag een afspraak met je in om deze door te nemen. Zodra je een positieve zwangerschapstest hebt kun je bij ons een afspraak maken. We plannen de eerste echo in vanaf zeven weken zwangerschap.

Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Groeikalender
Magazine