Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk sittard oost

Verloskundigenpraktijk Sittard Oost

Praktijk voor Verloskunde Sittard-Oost e.o.

, 22 May 2017 15:28Laatste update op: 8 April 2021 14:16

Een positief streepje op de zwangerschapstest. Ongeloof, verbijstering, blijdschap, misschien wel gemengde gevoelens. Het kan er allemaal bij horen. Een heleboel vragen en onzekerheden komen op je af. Ik wil je graag helpen en begeleiden om van je zwangerschap een leuke, bijzondere tijd te maken en je voor te bereiden op de belangrijke veranderingen in je leven die je te wachten staan.

De verloskundigenpraktijk

De praktijk bevindt zich in gezondheidscentrum Haagsittard / Sittard-Oost Er wordt nauw samen gewerkt met de huisartsen en fysiotherapeuten. Tevens is er een apotheek naast de deur. Je kunt er terecht voor zwangerschapsbegeleiding, bevalling, nazorg, anticonceptievragen en kinderwensspreekuur. Ik beschik over moderne echo-apparatuur hetgeen je al vroeg (circa zes weken) de bevestiging kan geven van een goede zwangerschap. Gratis parkeren kan direct voor de deur.

Verloskundige

Mijn naam is Erika Lemmens en ik word graag je verloskundige. Zelf ben ik getrouwd en moeder van drie grote, al zelfstandige jongens en een Beagle als nakomertje. Ik werk met veel plezier en toewijding in een solopraktijk, dit maakt continue begeleiding door één vertrouwd gezicht mogelijk. Een ‘life event’ als de geboorte van je kindje vertrouw je aan ervaren handen toe. Ik zie het nog steeds als een voorrecht om dat moment met aanstaande ouders te delen. Mijn beroep is mijn passie.

Wat kun je van mij verwachten?

Een uniek moment in je leven is aangebroken, dat wil je delen met mensen die je vertrouwt, dat geldt zeker voor je verloskundige. Belangrijk dat je je veilig en in goede handen voelt. Persoonlijke aandacht door één en dezelfde verloskundige met voldoende tijd om op al je vragen in te gaan. Van kinderwens, eerste echo’s tot bevalling en nazorg hetzelfde aanspreekpunt. De zwangere en haar partner staan in mijn praktijk centraal en daar pas ik de zorg graag op aan. Hiervoor mag je een professionele en persoonlijke aanpak verwachten. Door rust, ruime tijd, persoonlijke betrokkenheid en kleinschaligheid krijgt vertrouwen de ruimte, je zorgen en wensen de aandacht.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard