1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Sittard Oost

  Gepubliceerd op: 5-22-2017Bewerkt op: 2-19-2024
  Praktijk voor Verloskunde Sittard-Oost e.o. Gepubliceerd op: 5-22-2017Bewerkt op: 2-19-2024
  Geschreven door: Praktijk voor Verloskunde Sittard-Oost e.o.
  Een positief streepje op de zwangerschapstest. Ongeloof, verbijstering, blijdschap, misschien wel gemengde gevoelens. Het kan er allemaal bij horen. Een heleboel vragen en onzekerheden komen op je af. We willen je graag helpen en begeleiden om van je zwangerschap een leuke, bijzondere tijd te maken en je voor te bereiden op de belangrijke veranderingen in je leven die je te wachten staan.

  Verloskundigen

  Wij zijn Erika Lemmens en Marloes Rongen. Erika is getrouwd en moeder van drie grote, al zelfstandige jongens en 5 kleinkinderen. Ik werk met veel plezier en toewijding in een duopraktijk, dit maakt continue begeleiding door een vertrouwd gezicht mogelijk. Een ‘life event’ als de geboorte van je kindje vertrouw je aan ervaren handen toe. Ik zie het nog steeds als een voorrecht om dat moment met aanstaande ouders te delen. Mijn beroep is mijn passie. Marloes is ook getrouwd en heeft twee mooie dochters van mei 2021 en augustus 2023. Ik vind het heel fijn om samen met Erika in deze duo praktijk te kunnen werken. Het is een bijzondere tijd in jullie leven en ik vind het heel mooi om dit te mogen begeleiden.

  De verloskundigenpraktijk

  De praktijk bevindt zich in gezondheidscentrum Haagsittard / Sittard-Oost. Er wordt nauw samen gewerkt met de huisartsen en fysiotherapeuten. Tevens is er een apotheek naast de deur. Je kunt er terecht voor zwangerschapsbegeleiding, bevalling, nazorg, anticonceptievragen en kinderwensspreekuur. We beschikken over moderne echo-apparatuur, hetgeen je al vroeg (vanaf circa zeven weken) de bevestiging kan geven van een goede zwangerschap. Gratis parkeren kan direct voor de deur.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een uniek moment in je leven is aangebroken, dat wil je delen met mensen die je vertrouwt, dat geldt zeker voor je verloskundige. Belangrijk dat je je veilig en in goede handen voelt. Persoonlijke aandacht door twee verloskundigen met voldoende tijd om op al je vragen in te gaan. Van kinderwens, eerste echo tot bevalling en nazorg hetzelfde aanspreekpunt. De zwangere en haar partner staan in onze praktijk centraal en daar passen wij de zorg graag op aan. Hiervoor mag je een professionele en persoonlijke aanpak verwachten. Door rust, ruime tijd, persoonlijke betrokkenheid en kleinschaligheid krijgt vertrouwen de ruimte, je zorgen en wensen de aandacht.

  Kijk eens op onze website waar we ons graag voorstellen. Je kunt je aanmelden via het contactformulier of je mag ons even bellen. We horen graag als we iets voor jullie kunnen beteken.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard