1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Ridderkerk

  Gepubliceerd op: 5-1-2018Bewerkt op: 4-8-2020
  Verloskundigenpraktijk Ridderkerk Gepubliceerd op: 5-1-2018Bewerkt op: 4-8-2020
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Ridderkerk
  Zwangerschap en de geboorte van je kindje zijn bijzondere momenten in je leven. Wij vinden het belangrijk dat dit een periode is waar je met een fijn en tevreden gevoel op terug kan kijken.

  Onze verloskundigenpraktijk

  Wij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk zodat wij iedere zwangere op een persoonlijke manier kunnen begeleiden. Iedere zwangere vrouw is anders en heeft daardoor andere wensen en behoeften met betrekking tot de zwangerschap en de bevalling. Door je wensen en behoeften gedurende de zwangerschap met ons te bespreken kunnen wij een bijdrage leveren om de geboorte van je kindje zo bijzonder mogelijk te maken.

  Wij vinden het fijn om te werken in een wat kleinere praktijk zodat we iedere zwangere zelf persoonlijk leren kennen. Wij merken dat de drempel om vragen te stellen en eventuele angsten te uiten daardoor een stuk lager ligt. De duidelijkheid dat je weet wie je aan je bed krijgt en dat je weet wat de werkwijze en visie van je verloskundige is, zorgt voor de rust die je als zwangere nodig hebt.

  Team verloskundigenpraktijk

  In verloskundigenpraktijk Ridderkerk werken wij met twee verloskundigen: Ivonne Haaksema en Emma Bijl. We worden daarbij ondersteund door onze praktijkassistente Betty Gelok en onze echoscopiste Cornel Kirpestein.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Wij krijgen geregeld de vraag wat ons werkgebied is en tot hoever ons werkgebied reikt. Onze praktijk is gevestigd in Ridderkerk, maar omliggende dorpen zijn voor ons prima aan te rijden. Wij werken dan ook geregeld in Hendrik Ido Ambacht en Beverwaard/ IJsselmonde. Uitzonderlijk daarbuiten, omdat wij een verplichte aanrijdtijd hebben van maximaal 20 min in geval van een spoedgeval.

  Mocht je zwanger zijn en je bij ons aan willen melden, maar twijfel je of je in ons werkgebied woont, neem gerust contact met ons op, dan kunnen we het met elkaar bespreken.

  Neem ook een kijkje op onze website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard