1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk puur

  Verloskundigenpraktijk Puur

  Verloskundigenpraktijk Puur

  , 20 september 2017 10:16Laatste update op: 11 augustus 2021 15:10

  Welkom bij verloskundigenpraktijk Puur "Wat er ook gebeurt, wij zijn er voor je! "

  Welkom bij verloskundigenpraktijk Puur

  Onze praktijk bestaat uit een klein team van drie vaste verloskundigen: Jeanette Neggers, Fleur Rutzerveld en Tara Sevenich. Wij zijn gepassioneerde verloskundigen die persoonlijke en eerlijke zorg op maat bieden. Hierin zijn kwaliteit en professionaliteit voor ons van groot belang. Wij bieden begeleiding in alles wat te maken heeft met anticonceptie, zwanger worden, zwanger zijn, ongeplande zwangerschap, echoscopie en nazorg.

  Team verloskundigenpraktijk

  Onze praktijk bestaat uit een klein team van drie vaste verloskundigen: Jeanette Neggers, Fleur Rutzerveld en Tara Sevenich. Tijdens jullie zwangerschap leer je ons alle drie kennen, zodat er altijd een vertrouwd gezicht is bij de bevalling en in het kraambed.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Het kwaliteitskeurmerk geeft aan dat we allemaal ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van het KNOV. Dit betekent dat we werken volgens wetenschappelijke onderbouwde protocollen. Om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden nemen wij deel aan diverse cursussen, symposia en trainingen. Door middel van cliëntenenquetes evalueren wij ons werk om zodoende de zorg te verbeteren. Wij hebben een goede samenwerking met huisartsen, gynaecologen, kraamcentra en collega verloskundigen.

  Neem ook een kijkje op onze website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard