1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Petit

  Gepubliceerd op: 2-21-2018Bewerkt op: 4-20-2023
  Verloskundigenpraktijk Petit Gepubliceerd op: 2-21-2018Bewerkt op: 4-20-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Petit
  Bij Verloskundigenpraktijk Petit is de verloskundige zorg persoonlijk en professioneel. Jullie persoonlijk wensen en situatie is leidraad voor de zorg die we jullie geven.

  Verloskundigenpraktijk Petit

  Wij van Verloskundigenpraktijk Petit geven je verloskundige zorg die aansluit bij jullie situatie en wensen tijdens deze bijzondere en spannende tijd. Hierin nemen we de laatste medische inzichten en mogelijkheden mee. Ons team bestaat uit twee vaste verloskundigen en twee à drie waarnemend verloskundigen.

  Vrijwel alle onderzoeken, echo’s en afspraken vind je onder één dak. Namelijk het dak van Zwanger&Gezin. In dit moderne centrum vind je naast onze verloskundigenpraktijk ook een groot aanbod aan cursussen en zorgverleners met raakvlakken rondom zwangerschap en kinderen.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Tijdens je zwangerschap kan je kiezen tussen Centering Pregnancy of individuele afspraken.

  We staan open voor vele mogelijkheden tijdens je bevalling. Zo hebben we bijvoorbeeld bevalbaden te leen. Zowel bij een thuisbevalling als een poliklinische bevalling zullen wij je begeleiden. We werken samen met vier omliggende ziekenhuizen, namelijk het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, Isala in Zwolle, Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg en het Scheper Ziekenhuis in Emmen.

  We hebben een nauwe samenwerking met alle andere zorgverleners rondom jullie zwangerschap, zoals gynaecologen, kraamzorg, JGZ en huisartsen.

  Ook voor anticonceptie kan je bij ons terecht. We schrijven hormonale anticonceptie voor en plaatsen spiraaltjes en de Implanon.

  Meer informatie over ons kan je vinden op onze website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard