Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk papendrecht

Verloskundigenpraktijk Papendrecht

Verloskundige Praktijk Papendrecht

, 28 February 2017 13:31Laatste update op: 8 April 2020 19:47

Het krijgen van een kindje is een wonderlijke en bijzondere gebeurtenis. Wij willen graag jou en je partner begeleiden in deze mooie periode. Aandacht en tijd zorgen voor vertrouwen in eigen kunnen en een goede begeleiding hierbij is voor ons erg belangrijk. Zo willen we ervoor zorgen dat je straks met een goed en tevreden gevoel terug kan kijken op een mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Onze verloskundigenpraktijk

Onze praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum De Zorgmolen in Papendrecht. Spreekuur is op afspraak, overdag of ‘s avonds. We snappen dat je niet op elk moment van de dag bij ons kunt langskomen. Werk, gezin en andere afspraken vullen agenda’s nu eenmaal snel. Daarom is Verloskundige Praktijk Papendrecht ook in de avonduren geopend voor consulten en natuurlijk om al je andere vragen te beantwoorden.

Team verloskundigenpraktijk

Onze praktijk bestaat uit vier enthousiaste verloskundigen:

  • Ellen Verkaik
  • Angélique Kooderings Clémens
  • Wilma Timmer
  • Lian Siebelt

Wat kan je van ons verwachten?

In je zwangerschap willen we je graag zo goed mogelijk begeleiden en al je vragen beantwoorden. Door te luisteren en tijd voor je te nemen willen we je leren vertrouwen in je eigen kunnen en in ons als verloskundigen. Niet elke vrouw is hetzelfde en dat geldt zeker tijdens haar zwangerschap. Wij houden je zwangerschap goed in de gaten zodat je de bevalling zo optimaal mogelijk in gaat. Ons team bestaat uit vier verloskundigen die je met veel passie zo goed mogelijk bijstaan en je tegemoet komen in je wensen met betrekking tot de begeleiding, ook tijdens de kraamtijd.

Neem ook een kijkje op onze website.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard