1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Odebaar

  Gepubliceerd op: 1-25-2019Bewerkt op: 1-18-2021
  Verloskundigenpraktijk Odebaar Gepubliceerd op: 1-25-2019Bewerkt op: 1-18-2021
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Odebaar
  Welkom en gefeliciteerd met je zwangerschap! Ben je zwanger en woon je in Bennekom, Wageningen, Renkum en omgeving dan ben je van harte welkom bij Odebaar!

  Onze verloskundigenpraktijk

  Aanmelden kan al vanaf je positieve zwangerschapstest. We plannen dan een afspraak rond de 7-8weken vanaf je laatste menstruatie. Hierop volgt dan een intakegesprek waarin we bespreken wat jouw/jullie wensen zijn ten aanzien van mijn begeleiding. Ook stemmen we alvast in grote lijnen de hierna te volgen controles af en kan naar wens een echo worden gemaakt.

  Vanuit de visie dat iedere zwangere uniek is, bieden wij persoonlijke zorg op maat. Omdat de praktijk klein is zijn wij erg flexibel. We hebben alle tijd en aandacht voor een persoonlijke begeleiding van jouw zwangerschap en bevalling.

  Om de persoonlijkheid van de zorg kracht bij te zetten bieden wij de mogelijkheid om controles aan huis af te spreken. Dit betekent dat je niet naar een spreekuur lokatie komt, maar dat wij je thuis bezoeken voor de controle afspraak. Zorg aan huis in de eigen vertrouwde omgeving van de vrouw en haar (aanstaande) gezin! Odebaar is de enige verloskundigenpraktijk in deze regio die deze service aan huis verleent. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de spreekuurlocaties in Bennekom en Wageningen.

  Riët Kremers & Anne van Dellen

  Wij kiezen met Odebaar heel bewust voor persoonlijke aandacht, voor- en nazorg en begeleiding. Wij willen makkelijk benaderbaar zijn hetgeen een vertrouwensband ten goede komt, zodat wij deze bijzondere weg met grootst mogelijke zorg en tijd samen kunnen afleggen.

  In goede handen

  Een uniek moment in je leven is aangebroken, dat wil je delen met mensen die je vertrouwt, dat geldt zeker voor je verloskundige. Het is belangrijk dat je je veilig en in goede handen voelt. Persoonlijke aandacht met voldoende tijd om op al je vragen in te gaan. Van kinderwens, eerste echo’s tot bevalling en nazorg hetzelfde aanspreekpunt.

  De zwangere en haar partner staan in onze praktijk centraal en daar passen wij de zorg graag op aan. Hiervoor mag je een professionele en persoonlijke aanpak verwachten.

  Door rust, ruime tijd, persoonlijke betrokkenheid en kleinschaligheid krijgt vertrouwen de ruimte, je eventuele zorgen en wensen de aandacht.

  Contactgegevens:

  Website: www.odebaar.nl
  E-mail: info@odebaar.nl
  Spreekuurlocaties:

  • Bij jou thuis. (op elk gewenst moment, ook 's avonds en in het weekend)
  • Op locatie in Bennekom -> Weerkruislaan 97A (gebouw Therapie de Brug)
  • Op locatie in Wageningen -> Generaal Foulkesweg 37 (the Clockhouse)
  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard