1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Nederweert e.o.

  Gepubliceerd op: 6-27-2017Bewerkt op: 11-17-2023
  Verloskundigenpraktijk Nederweert e.o. Gepubliceerd op: 6-27-2017Bewerkt op: 11-17-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Nederweert e.o.
  “Elke geboorte is een feest. Het voelt alsof ik een VIP-kaartje krijg om erbij te mogen zijn.” Vanaf september 1990 ben ik werkzaam als verloskundige in Nederweert en omgeving. Sinds 22 jaar heb ik mijn eigen praktijk aan huis en werk ik als solist waardoor het mogelijk is om een intensieve band met de ouders op te bouwen. Het aantal baby’s die onder mijn begeleiding het levenslicht heeft gezien, zal tegen de 2700 lopen.

  Onze verloskundigenpraktijk

  Sinds 1 september 1990 werk ik als verloskundige te Nederweert (-Eind), Ospel, Leveroy, Heythuysen en Baexem. Vanaf 1 juli 2002 ben ik als solist doorgegaan waardoor het meer mogelijk is om een intensieve band met U op te bouwen.

  Team verloskundigenpraktijk

  Ik ben Badia El Haddad, geboren in 1965, moeder van 2 kinderen, een dochter Dina en een zoon Nidal. In 1990 ben ik afgestudeerd aan het Rijksopleidingscentrum Voor Verloskunde te Rotterdam. Na het afstuderen heb ik her en der in het land waargenomen in 1e lijns verloskundige praktijken.

  Wat kun je van ons verwachten?

  De relatie tussen aanstaande ouders van welke afkomst dan ook en mij is gebaseerd op vertrouwen. Ik wind nergens doekjes om en probeer altijd transparant te zijn. We hebben allemaal met een navelstreng verbonden gezeten. We zijn allemaal uit een vader en moeder geboren, dus alle mensen zijn voor mij hetzelfde. ​ Cultuurverschillen zijn ook geen barrière. Het doet er niet toe of iemand hier met een hoofddoek komt of ineen minirok. Het gaat erom dat we elkaar proberen te begrijpen. Alle mensen kunnen van elkaar leren.

  Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard