Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk matea

Verloskundigenpraktijk Matea

Matea Verloskundigen

, 28 juni 2017 10:50Laatste update op: 26 mei 2021 13:48

Als verloskundigen zijn wij betrokken bij een hele bijzondere periode in het leven van de aanstaande ouders. Wij vinden het dan ook een voorrecht om deze gebeurtenis van zo dichtbij mee te maken en jullie daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Een persoonlijke benadering van de verloskundige zorg vinden wij erg belangrijk. Wij bieden graag een luisterend oor en nemen ruim de tijd voor de controles tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed.

Onze verloskundigenpraktijk

Matea is een kleinschalige verloskundigenpraktijk in de regio Barneveld waar je terecht kunt voor persoonlijke en kleinschalige begeleiding tijdens de kinderwensperiode, de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.

Team verloskundigenpraktijk

Ons team bestaat uit 3 verloskundigen:

  • Jolette Krikke- van den Nagel
  • Simone van Laar – van Gurp
  • Janine van der Kolk- van de Poppe

Om de continuïteit en bereikbaarheid te garanderen bij kortdurende afwezigheid (nascholing, twee bevallingen tegelijk) en vakanties of ziekte, werken wij samen met verloskundige waarnemers in de regio.

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke afstemming

Door een persoonlijke afstemming kunnen wij zorg op maat bieden aan jou en je partner. Hierin vinden wij het uit stralen van rust en vertrouwen erg belangrijk. Je geeft aan wat je wensen zijn en wij zetten onze vakkennis en ruime ervaring in om je wensen op een verantwoorde en professionele wijze mogelijk te maken. Wij hebben begrip voor je eigen levensvisie en respect en belangstelling voor iedereen persoonlijk.

Intensieve begeleiding

Doordat wij een kleine verloskundigenpraktijk zijn zal je tijdens de zwangerschap zoveel mogelijk dezelfde verloskundige treffen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om elkaar goed te leren kennen; om rust en begrip te ervaren en een vertrouwensband op te bouwen. Het beleven van de zwangerschap en het baringsproces worden hierdoor positief beïnvloed. Onze ervaring en wetenschappelijk onderzoek leert, dat intensievere begeleiding zorgt voor een beter verloop van de bevalling en minder medisch ingrijpen. Intensieve begeleiding geeft je als zwangere en barende samen met je partner de kans om keuzes te maken die het beste bij jou (jullie) passen. Mede hierdoor kijken de vrouw en haar partner samen met ons heel vaak met voldoening en dankbaarheid terug op die belangrijke, wonderlijke en ingrijpende gebeurtenis, van het ontstaan van nieuw leven tot en met de geboorte van het kindje en de eerste tijd erna.

Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard