Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk luna

Verloskundigenpraktijk Luna

Verloskundigenpraktijk Luna

, 8 August 2017 13:25Laatste update op: 7 December 2020 09:32

Welkom bij verloskundigenpraktijk Luna! Een bijzondere tijd breekt aan. Een kindje krijgen is zo’n speciale gebeurtenis, dat goede begeleiding en vertrouwen belangrijk zijn. Luna is een kleinschalige praktijk, dit betekent dat we persoonlijke zorg bieden.

Team verloskundigen

LUNA is een maatschap met vier vaste verloskundigen: Susan Brouwer, Anne van Dijk, Nikki Wijkniet en Berdien Sillem.

Mara Koeslag is onze praktijkassistente. Zij is bereikbaar voor het maken/het wijzigen van afspraken of voor kleine vragen; 033 – 820 00 62 (op maandag, woensdag, donderdag van 8:00 – 14:00 uur en op vrijdag van 9.00 – 15.00).

Wij houden spreekuur op: Maandag - Woensdag - Donderdag – Vrijdag. 1x per week is er een avondspreekuur.

Wat kun je van ons verwachten?

De behoefte aan begeleiding tijdens de zwangerschap en bij de bevalling kan per persoon heel verschillend zijn. Als hier behoefte aan is krijgen jullie vaker controles in de zwangerschap dan het gewone afsprakenschema.

In de loop van de zwangerschap geven wij uitgebreide voorlichting over de bevalling en gaan we tijdens het spreekuur dieper in op jullie persoonlijke wensen. Jullie kunnen van ons een intensieve begeleiding bij de bevalling verwachten. De eerste week na de bevalling bieden wij betrokken nazorg, voor een fijne kennismaking met jullie kindje.

Onze praktijk is gevestigd in het gebouw van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Dit heeft als voordeel dat we een optimale samenwerking hebben met de andere disciplines in dit centrum, zoals consultatiebureau en jeugdmaatschappelijk werk. Wij zijn goed op de hoogte van elkaars mogelijkheden en kunnen snel overleggen en doorverwijzen als dit nodig is.

We hebben 1 maal per week een avond spreekuur. In de praktijk krijg je een vitaliteitsecho rond 8 weken en rond 11 weken de termijn echo. Op indicatie maken wij groei echo’s. En bieden we alle vrouwen een liggingsecho aan bij 35 weken.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op het dienstnummer; 06 - 55 37 36 85. Je mag ons altijd bellen als je vragen hebt of ongerust bent.

Verloskundigenpraktijk Luna | De Mulderij 1 | 033-8200062 | info@praktijkluna.nl

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Groeikalender
Magazine