1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest

  Gepubliceerd op: 9-20-2017Bewerkt op: 11-18-2022
  Verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest Gepubliceerd op: 9-20-2017Bewerkt op: 11-18-2022
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest
  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wij bieden verloskundige zorg, echoscopie en anticonceptie (spiralen) onder één dak! Op deze manier zie je in iedere fase, tijdens het gehele proces, gegarandeerd een bekend gezicht. Dat creëert vertrouwen, stabiliteit en rust. Woon je in Heemstede, Zandvoort, Haarlem, Haarlem Schalkwijk, Haarlem zuidwest, Cruquius, Overveen, Aerdenhout, Bentveld, Bennebroek, Vogelenzang (en omgeving), dan zouden wij jullie graag ontmoeten en begeleiden in de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Tot gauw!

  Onze verloskundigenpraktijk

  Verloskundige zorg, echoscopie en anticonceptie (spiralen) onder één dak! Op deze manier zie je in iedere fase, tijdens het gehele proces, gegarandeerd een bekend gezicht. Dat creëert vertrouwen, stabiliteit en rust.

  Verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest staat voor betrokken, persoonlijke en vakkundige zorg. Ons ervaren team bestaat uit verloskundigen met een passie voor hun vak, die jou en je partner begeleiden in een mooie en veilige transitie van zwangerschap naar ouderschap. We zien dit als een gezamenlijk doel en zijn dan ook op ieder moment dichtbij om je te begeleiden waar en wanneer je dit nodig hebt. Zo kunnen jullie dit proces vol vertrouwen en op jullie eigen manier doorlopen.

  Team verloskundigenpraktijk

  Ons gepassioneerde team, van zeven verloskundigen, staat dag en nacht voor jullie klaar. Natuurlijk zijn onze lieve praktijkassistentes elke werkdag telefonisch te bereiken.

  Ons gezamenlijk motto is: 'Altijd dichtbij...' We zijn graag dichtbij en betrokken in de begeleiding van jullie zwangerschap, bevalling en kraambed. Ook hierna, tot zo'n 6 weken na de bevalling, zijn we bereikbaar voor eventuele vragen of zorgen en zijn jullie van harte welkom voor een nacontrole. Zowel medische- als pretecho's maken wij zelf, in ons eigen inpandige echocentrum; jullie zien altijd een bekend gezicht. Hiernaast hebben we meerdere spreekuurlocaties gecreëerd in samenwerking met huisarten in de regio, zo zie je op elke locatie een vertrouwd gezicht en hoef je nooit ver te reizen voor een afspraak. We hebben ook een goede samenwerking met jullie huisarts, gynaecoloog, kraamzorg en andere specialisten in de regio. Zo zijn wij 'altijd dichtbij'!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Zwangerschap
  Als verloskundigen streven we ernaar om samen te zorgen voor een prettige en veilige transitie van zwangerschap naar ouderschap. Hierin staan we aanstaande ouders bij met deskundige en persoonlijke zorg, zodat zij dit proces vol vertrouwen kunnen doorlopen.
  Echoscopie
  In onze praktijk kun je terecht voor alle echo's die tijdens je zwangerschap gemaakt kunnen worden.
  Bevalling
  De bevalling vindt meestal plaats tussen 37 en 42 weken. Beval je eerder of later dan beval je in het ziekenhuis onder leiding van een gynaecoloog. Als de zwangerschap ongecompliceerd verloopt, kun je onder onze begeleiding thuis of in het ziekenhuis (poliklinisch) bevallen. Het is belangrijk dat je bevalt op de plaats waar jij je het veiligst voelt. Als er tijdens de thuisbevalling of poliklinische bevalling complicaties optreden, verwijzen we je door naar een gynaecoloog.
  Kraambed
  In het kraambed komen we jou en je baby een aantal keer thuis bezoeken. Wij zijn gedurende de kraamtijd verantwoordelijk voor de medische zorg van jou en je baby. Naast de begeleiding die jullie krijgen van de kraamverzorgster, doen wij een aantal medische controles, beantwoorden we jullie vragen, geven we adviezen en wegen we de baby enkele keren.

  Wil je meer over ons weten? Neem dan een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen. Aanmelden kan via onderstaande link.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard