Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk het ooievaarsnest

Verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest

Verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest

, 20 september 2017 09:28Laatste update op: 28 februari 2021 12:56

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wij bieden verloskundige zorg, echoscopie en anticonceptie (spiralen) onder één dak! Op deze manier zie je in iedere fase, tijdens het gehele proces, gegarandeerd een bekend gezicht. Dat creëert vertrouwen, stabiliteit en rust. Woon je in Heemstede, Zandvoort, Haarlem, Haarlem Schalkwijk, Haarlem zuidwest, Cruquius, Overveen, Aerdenhout, Bentveld, Bennebroek, Vogelenzang (en omgeving), dan zouden wij jullie graag ontmoeten en begeleiden in de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Tot gauw!

Onze verloskundigenpraktijk

Verloskundige zorg, echoscopie en anticonceptie (spiralen) onder één dak! Op deze manier zie je in iedere fase, tijdens het gehele proces, gegarandeerd een bekend gezicht. Dat creëert vertrouwen, stabiliteit en rust.

Verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest staat voor betrokken, persoonlijke en vakkundige zorg. Ons ervaren team bestaat uit verloskundigen met een passie voor hun vak, die jou en je partner begeleiden in een mooie en veilige transitie van zwangerschap naar ouderschap. We zien dit als een gezamenlijk doel en zijn dan ook op ieder moment dichtbij om je te begeleiden waar en wanneer je dit nodig hebt Zo kunnen jullie dit proces vol vertrouwen en op jullie eigen manier doorlopen.

Team verloskundigenpraktijk

Ons gepassioneerde team, van zeven verloskundigen, staat dag en nacht voor jullie klaar. Natuurlijk zijn onze lieve praktijkassistentes elke werkdag telefonisch te bereiken.

Ons gezamenlijk motto is: 'Altijd dichtbij...' We zijn graag dichtbij en betrokken in de begeleiding van jullie zwangerschap, bevalling en kraambed, maar zijn ook tot 6 weken na de bevalling betrokken en bieden een nacontrole aan. Ook de medische- en pretecho's maken wij als verloskundigen zelf, in ons eigen inpandige echocentrum, zo zien jullie altijd een bekend gezicht en blijven zo ook dichtbij jullie staan. Hiernaast hebben we meerdere spreekuurlocaties gecreëerd in samenwerking met huisarten in de regio, zo zie je op elke locatie een vertrouwd gezicht en hoef je nooit ver te reizen voor een afspraak, we zijn altijd dichtbij. Maar hebben we ook een goede samenwerking met jullie huisarts, de gynaecoloog en andere specialisten in de regio. Zo zien jullie maar, wij zijn 'altijd dichtbij'!

Wat kan je van ons verwachten?

Zwangerschap
Als verloskundigen streven met jullie een een gezamenlijk doel na: een prettige en veilige transitie van zwangerschap naar ouderschap. Hierin staan we de aanstaande ouders bij met deskundige en persoonlijke zorg, zodat zij dit proces vol vertrouwen doorlopen. We zijn van begin tot eind altijd dichtbij.
Echoscopie
In onze praktijk kun je terecht voor alle echo's die tijdens je zwangerschap gemaakt kunnen worden.
Bevalling
De bevalling vindt meestal plaats tussen 37 en 42 weken. Beval je eerder of later dan beval je in het ziekenhuis onder leiding van een gynaecoloog. Als de zwangerschap ongecompliceerd verloopt kun je onder onze begeleiding thuis of in het ziekenhuis (poliklinisch) bevallen. Het is belangrijk dat je bevalt op de plaats waar jij je het veiligst voelt. Als er tijdens de thuisbevalling of poliklinische bevalling complicaties optreden, verwijzen we je door naar een gynaecoloog.
Kraambed
In het kraambed komen we jou en je baby een aantal keer thuis bezoeken. Wij zijn gedurende de kraamtijd verantwoordelijk voor de medische zorg van jou en je baby. Naast de begeleiding die jullie krijgen van de kraamverzorgster doen wij een aantal medische controles, beantwoorden we jullie vragen, geven we adviezen en wegen we de baby enkele keren.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard