1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Harderwijk

  Gepubliceerd op: 18 mei 2017 21:12Bewerkt op: 8 april 2020 18:57
  Verloskundigenpraktijk Harderwijk Gepubliceerd op: 18 mei 2017 21:12Bewerkt op: 8 april 2020 18:57
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Harderwijk
  Een zwangerschap en het vader en moeder worden is een bijzondere, unieke gebeurtenis in jullie leven. Of dat nu voor de eerste keer is, of dat je al kinderen hebt. Dé verloskundigenpraktijk Harderwijk staat voor persoonlijke en tegelijkertijd deskundige medische zorg. Zwangerschap en geboorte is een unieke ervaring, waar we je graag in begeleiden.

  Onze verloskundigenpraktijk

  De verloskundigen uit onze praktijk hebben tussen de vier en achttien jaar ervaring en we hebben allemaal veel passie voor ons vak. We houden elkaar scherp door onderlinge toetsing en regelmatige bijscholing. Daarnaast hebben we iedere twee weken overleg met de gynaecoloog van het Sint Jansdal. De bevallingsdiensten zijn maximaal 24 uur hierdoor krijg je altijd een frisse verloskundige bij je bevalling, binnen die 24 uur kunnen we ook meestal je bevalling afmaken. In jullie kraamtijd komt de verloskundige die de bevalling heeft begeleid nog een keer de bevalling bespreken.

  Team verloskundigen

  Bij de verloskundigenpraktijk Harderwijk werken vier verloskundigen. In noodgevallen of drukte kunnen we op elkaar terugvallen, bijvoorbeeld als er twee bevallingen tegelijk bezig zijn. Hierdoor ben je altijd verzekerd van al onze tijd en aandacht. De ervaren praktijkassistentes zijn een waardevolle ondersteuning van ons team, zij regelen alle niet urgente zaken, zoals het maken van afspraken, zodat de verloskundigen tijdens bevallingen niet onnodig gestoord worden. Uiteraard is het altijd mogelijk de verloskundige rechtstreeks te spreken.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Alle verloskundigen zijn echoscopiste en hebben eigen specialisaties. Wij bieden dan ook de termijn- groei- en liggingsecho’s ook bieden we de 20 weken echo en de pretecho in onze eigen praktijk aan. Tevens bestaat er sinds dit jaar de mogelijkheid om de 20 weken echo en de pretecho in onze eigen praktijk te laten verrichtten. Naast het begeleiden van de zwangerschap, bevalling en het kraambed kun je bij ons terecht voor een Kinderwens Consult en voorlichtingsavonden. Tevens beschikken we over een eigen lactatiekundig spreekuur. Daarnaast is er een anti-conceptie spreekuur op de praktijk voor onder andere het plaatsen en verwijderen van de Mirena, Kyleena en de T-safe door de verloskundige Aarda en Marjolein.

  Er wordt spreekuur gehouden op twee verschillende locaties in Harderwijk. Afhankelijk van waar je woont, werkt of wat je het beste uitkomt kan je hier zelf je voorkeur in uitspreken. We hebben ruime spreekuurtijden waarvan standaard 2 avondspreekuren per week.

  Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard