Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk gouda caatje neeltje

Verloskundigenpraktijk Gouda

Verloskundigenpraktijk Gouda

, 13 June 2017 16:19Laatste update op: 22 June 2021 12:13

Ben je zwanger en woon je in Gouda, Reeuwijk, Moordrecht, Gouderak of omgeving? Dan ben je van harte welkom bij de verloskundigen van Antje, Caatje of Neeltje. Wij vormen samen Verloskundigenpraktijk Gouda. Naast spreekuren op de Ronsseweg in Gouda houden wij ook spreekuur in Moordrecht en Westergouwe. Het werken in een groter centrum biedt vele voordelen. Wat echter voor ons heel belangrijk is, is het behoud van onze kleinschaligheid en persoonlijke benadering. Ons streven is dan ook onze zorg zo optimaal mogelijk op jouw behoefte en wensen af te stemmen.

Verloskundigenpraktijk Gouda bestaat uit drie kleine praktijken:

Antje

Antje

vlnr. Elizabeth, Cobi, Mijke en Renate

Caatje

Caatje

vlnr. Marianne, Meryl, Sanderieke en Janneke

Neeltje

Neeltje

vlnr. Anja, Rianne en Sanne

Wat kun je van ons verwachten?

Als verloskundigen zijn we verantwoordelijk voor de verloskundig medische controle van je zwangerschap. Wij streven ernaar het gezonde verloop van zwangerschap, bevalling en kraambed te bevorderen en onnodig medisch ingrijpen te voorkomen. Verder besteden we tijd aan het luisteren naar je wensen en zorgen, het geven van informatie en het beantwoorden van je vragen. Zodat jij – met je partner –zelf keuzes kunt maken en besluiten kunt nemen die bij je passen.

We ondersteunen je en geven je vertrouwen in je eigen kunnen en kracht. Mochten we er gedurende je zwangerschap achter komen dat er extra zorg voor jou of je kindje nodig is, dan bespreken we dat met elkaar. We hebben goede contacten en korte lijnen met huisartsen, gynaecologen en kinderartsen van het Groene Hart Ziekenhuis. Ook na een eventuele doorverwijzing houden we - op enige afstand - contact en kun je ons altijd bellen.

Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard