Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk eva

Verloskundigenpraktijk Eva

Verloskundigenpraktijk Eva

, 7 October 2020 17:21Laatste update op: 17 December 2020 21:53

Eva, aangenaam! Bij Eva Verloskundigen, gevestigd in Den Haag, kun je terecht voor hoogwaardige, professionele en deskundige verloskundige zorg. Van zwangerschap tot en met de kraamtijd, wij begeleiden je graag in deze periode. Eva is een kleinschalige verloskundigenpraktijk waar je terecht kunt voor zorg op maat.

Door onze kleinschaligheid is persoonlijke aandacht laagdrempelig en gegarandeerd. Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal. Ons resultaat is behaald wanneer jij en je partner door middel van een persoonlijk zorgplan, op eigen wijze jullie kind kunnen verwachten en met tevredenheid terug kunnen kijken op deze periode.

Eva van der Geest

In 1992 ben ik geboren in het Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag ( het huidige Haga ziekenhuis). Mijn interesse voor zwangere vrouwen begon al op jonge leeftijd. Op de middelbare school besloot ik dat ik niets liever dan verloskundige wilde worden. Ik ben al enige tijd werkzaam als verloskundige in Den Haag en heb veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken met bevallingen in het ziekenhuis, in het bad en bij mensen thuis. 99923563903 BIG / E.S. van der Geest

In 2018 is mijn samenwerking met Sylvie gestart. Wij kennen elkaar al een aantal jaren. Al tijdens mijn opleiding heb ik veel van Sylvie geleerd en na het behalen van mijn diploma heb ik waargenomen voor haar praktij.

Leven gevend.

Mijn voornaam werd de naam van de nieuwe praktijk: Eva. Eva betekent leven gevend, een mooie opvolger voor Tuya (levensboom). Samen delen we dezelfde visie: Kleinschalige hoogwaardige zorg bieden aan onze cliënten. Door onze duo praktijk kunnen wij dit waarborgen. Wij vullen elkaar goed aan: Wij beschikken over ervaring en recente kennis. Wij zijn een sterk team en hebben ook samenwerkingsovereenkomsten met alle Haagse Ziekenhuizen. Ik sta voor de keuzevrijheid en autonomie van de vrouw.

Sylvie Ketterle

In 1984 ben ik in Frankrijk afgestudeerd en heb daar van 1984 tot 1991 als klinisch verloskundige gewerkt voordat ik naar Nederland kwam. Sinds 1991 woon ik met mijn man in Den Haag. Inmiddels heb ik twee studerende kinderen, een zoon en een dochter, waar ik trots op ben. Mijn moedertaal is Frans daarnaast spreek ik vloeiend Engels en uiteraard Nederlands. 9035838103 BIG / S. Ketterlé

Sinds 1992 werk ik in Den Haag en heb toen de verloskundigenpraktijk Tuya opgericht, gevestigd aan de Kranenburgweg 86, in het Geuzenkwartier, bij Duindorp, Scheveningen, Statenkwartier, Zeelheldenkwartier en Belgisch Park. Sinds November 2018 heet mijn praktijk niet meer verloskundigenpraktijk Tuya maar verloskundigenpraktijk Eva. Ik heb nu een leuke nieuwe collega en de praktijk heeft een nieuw gezicht met een nieuwe inrichting. De praktijk heeft daarnaast twee andere spreekuurlocaties in Den Haag gekregen: Op de Valkenboskade en de Badhuisweg.

Ik heb veel ervaring met bevallingen thuis, in het ziekenhuis en ook in bad. Ik ben tevens al 10 jaar echoscopist voor zowel de termijn, groei, placentalokalisatie, geslachtsbepaling en de 20 weken echoscopie. Ik neem ook deel aan het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) van het HMC Bronovo ziekenhuis en van het Haga Juliana Geboortecentrum. Met 25 jaar ervaring in Den Haag zijn mijn inzet en passie voor de mensen en het vak nog steeds 100%!

Meer weten? Neem eens een kijkje op onze website: www.eva-verloskundigen.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard