1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk VIVA

  Gepubliceerd op: 10-7-2020Bewerkt op: 1-13-2022
  Verloskundigenpraktijk VIVA Gepubliceerd op: 10-7-2020Bewerkt op: 1-13-2022
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk VIVA
  Verloskundigenpraktijk VIVA aangenaam! Bij Verloskundigenpraktijk VIVA, gevestigd in Den Haag, kun je terecht voor hoogwaardige, professionele en deskundige verloskundige zorg. Van zwangerschap tot en met de kraamtijd, wij begeleiden je graag in deze periode. VIVA is een kleinschalige verloskundigenpraktijk waar je terecht kunt voor zorg op maat.

  Door onze kleinschaligheid is persoonlijke aandacht laagdrempelig en gegarandeerd. Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal. Ons resultaat is behaald wanneer jij en je partner door middel van een persoonlijk zorgplan, op eigen wijze jullie kind kunnen verwachten en met tevredenheid terug kunnen kijken op deze periode.

  Sylvie Ketterle

  In 1984 ben ik in Frankrijk afgestudeerd en heb daar van 1984 tot 1991 als klinisch verloskundige gewerkt voordat ik naar Nederland kwam. Sinds 1991 woon ik met mijn man in Den Haag. Inmiddels heb ik twee studerende kinderen, een zoon en een dochter, waar ik trots op ben. Mijn moedertaal is Frans daarnaast spreek ik vloeiend Engels en uiteraard Nederlands. 9035838103 BIG / S. Ketterlé

  Sinds 1992 werk ik in Den Haag en heb toen de verloskundigenpraktijk Tuya opgericht, gevestigd aan de Kranenburgweg 86, in het Geuzenkwartier, bij Duindorp, Scheveningen, Statenkwartier, Zeelheldenkwartier en Belgisch Park. Sinds November 2018 heet mijn praktijk niet meer verloskundigenpraktijk Tuya maar Verloskundigenpraktijk VIVA.

  Ik heb veel ervaring met bevallingen thuis, in het ziekenhuis en ook in bad. Ik ben tevens al 10 jaar echoscopist voor zowel de termijn, groei, placentalokalisatie, geslachtsbepaling en de 20 weken echoscopie. Ik neem ook deel aan het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) van het HMC Bronovo en Westeinde ziekenhuis en van het Haga Juliana Geboortecentrum. Met 25 jaar ervaring in Den Haag zijn mijn inzet en passie voor de mensen en het vak nog steeds 100%!

  Meer weten? Neem eens een kijkje op onze website: www.viva-verloskundigen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard