1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Elke Steinhilber

  Gepubliceerd op: 5-17-2018Bewerkt op: 9-21-2020
  Verloskundigepraktijk Elke Steinhilber Gepubliceerd op: 5-17-2018Bewerkt op: 9-21-2020
  Geschreven door: Verloskundigepraktijk Elke Steinhilber
  Ik begeleid vrouwen en partners bij de zwangerschap en geboorte van hun kind. Ouders die meer willen dan de reguliere zorg. Ouders die behoefte hebben aan een één op één begeleiding, aandacht en veel tijd.

  Ik werk vanuit een holistische en natuurlijke visie op zwangerschap, geboorte en ouderschap. Aangevuld met complementaire geneeswijzen zoals homeopathie, acupunctuur, massage en visualisatie. Ik ondersteun vrouwen in het vertrouwen op hun eigen kennis en kracht. Tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

  Mijn verloskundigenpraktijk

  Als je zwanger bent verandert er veel. Dit proces vraagt van je om fysiek en emotioneel mee te bewegen. Een nieuwe balans is nodig. Je bent bezig met het nieuwe leven in je buik en je bereidt je voor op dat wat komen gaat. Kortom, er komt veel op je af in deze bijzondere periode.
  Mijn principe is daarom eenvoudig: ik geef alle nodige informatie over uiteenlopende onderwerpen zodat jullie zelf bewuste keuzes kunnen maken. De basis hiervoor zijn de uitgebreide consulten. Naast de medische controles bespreken we op dat moment een of meerdere onderwerpen. Jullie eigen vragen en behoeftes zijn daarbij leidend.
  Indien nodig en gewenst behandel ik klachten met homeopathische middelen, acupunctuur of door middel van massage of visualisatie oefeningen.

  De verloskundige

  Mijn praktijk is een solopraktijk, dus ik ben de enige verloskundige in de praktijk.

  Meer informatie vind je op mijn website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard