1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk de Vooroever

  Gepubliceerd op: 5-1-2020Bewerkt op: 2-27-2024
  Verloskundigenpraktijk De Vooroever Gepubliceerd op: 5-1-2020Bewerkt op: 2-27-2024
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk De Vooroever
  Leuk dat je je bij ons hebt aangemeld of wilt gaan aanmelden! Spannend nu je een positieve zwangerschapstest hebt. Op onze website (www.verloskundigendevooroever.nl) kun je alles vinden over wie wij zijn, wat wij doen, waar wij werken en hoe je ons kunt bereiken.

  Team verloskundigen

  Met vier verloskundigen, Hinke van Belzen-Slappendel, Simone Bosma - van der Geest, Melissa Blom en Renate Zwier vormen we een hecht team, soms aangevuld met Evelien Trom- Schipper. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en plezier begeleiden wij zwangerschappen, bevallingen en kraambedden.

  Tijdens de zwangerschap vinden we het belangrijk om samen met jou een vertrouwensband op te bouwen zodat we je goed kunnen begeleiden. Samen bekijken we wat je wensen zijn en wat je van ons nodig hebt. We zijn laagdrempelig bereikbaar via de telefoon (0227 - 754364) of de mail (info@verloskundigendevooroever.nl). Bij ongerustheid is het belangrijk dat je contact met ons opneemt!

  Wat kan je van ons verwachten?

  Wij begeleiden thuisbevallingen met ruimte voor je eigen wensen. Als je de wens hebt om onder onze leiding in het ziekenhuis te willen bevallen kan dat in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn waar wij intensief mee samenwerken. We nemen deel aan Geboortehart, een mooie organisatie die ons ondersteunt in onze samenwerking met de gynaecologen, verloskundigen en verpleegkundigen uit het ziekenhuis. Hierdoor zijn de lijntjes kort en daarmee verwachten we dat de zorg soepel verloopt als zorg van het ziekenhuis nodig is.

  Verder begeleiden we ook je kraamtijd samen met de kraamverzorgster.

  Onze praktijk

  We werken vanuit onze prachtige eigen praktijkruimte aan het Gedempt Achterom 1B in Medemblik. Daar hebben we een wachtruimte, 2 spreekruimtes en nog een algemene ruimte boven. Naast onze reguliere zorg bieden we ook verschillende optionele zorg aan, zoals een 8 weken echo, het plaatsen van spiralen na de bevalling, het klieven van tongriempjes, lactatiekundige zorg vanuit ons praktijkpand en geven we voorlichtingsavonden over bevallen. Voor de andere echo’s werken we samen met echocentrum Eva van Hoorn, waar Evelien ook werkt, zodat je je echo’s bij een vertrouwd gezicht kunt krijgen.

  De eerste controle vindt plaats rond 8-9 weken zwangerschap. We plannen dan een ruime intake in waarbij er ook direct een eerste echo wordt gemaakt. Verder is er ruimte voor jouw medische voorgeschiedenis, familie anamnese en dergelijke en natuurlijk is er ruimte voor al jouw vragen.

  Graag tot ziens!

  Hinke, Simone, Melissa, Renate en Evelien.

  Website: www.verloskundigendevooroever.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard