Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk de kei team robijn

Verloskundigenpraktijk De Kei - Team Robijn

Verloskundigenpraktijk De Kei

, 9 May 2018 11:21Laatste update op: 2 October 2020 17:30

Persoonlijke zorg, tijd en aandacht staan in onze begeleiding centraal. Het gaat er immers om dat er een prettige sfeer ontstaat in de maanden die komen.

Een sfeer waarin je je thuisvoelt. En daarin zijn onze verloskundigen een kei. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes in het laten ontstaan van een mooie, dierbare tijd. Daarnaast leveren we uiteraard zorg van de hoogste kwaliteit. Onze verloskundigen worden regelmatig geschoold!

Onze verloskundigenpraktijk

De zwangerschap, de bevalling, alles wat ermee in verband staat moet zo fijn en harmonieus mogelijk voor jullie kunnen verlopen. Daar is de begeleiding van De Kei op gericht. Op het ontstaan van een persoonlijk contact en onderling vertrouwen.

Uiteraard nemen we daarmee de kleine en de soms ook wat grotere ongemakken in de zwangerschapsperiode niet weg, maar we richten ons er wel op dat er een sfeer ontstaat waarin je je prettig zult voelen.
Een sfeer waarin we goed met elkaar kunnen samenwerken en alles met elkaar kunnen bespreken. Een sfeer ook waarin, net als de baby, de onderlinge band tussen jullie en ons met de dag groeit. In de zwangerschapsperiode en bij de bevalling zijn je eigen beleving, je wensen en wat je wel en niet kunt voor ons het allerbelangrijkst om op te letten.

Buiten het laten ontstaan van een goed persoonlijk contact, besteden wij van De Kei ook veel tijd aan het geven van informatie en advies en het beantwoorden van vragen.

Ons team

Team Robijn heeft hun spreekuurlokatie in Medisch Centrum Vathorst, Wervershoofstraat 363.

Het team bestaat uit drie vaste verloskundigen, Anne-Marie Levering-Elzen (ook echoscopiste), Lotte Vermorken-van der Zwaag (ook echoscopiste) en Amela Belja. Voor sommige vrije dagen hebben we een waarneemster nodig.

Je kunt je online aanmelden via onze website.
Bellen vinden we nog fijner, dat kan elke werkdag van 9-14 uur op 033-4801880.
Je krijgt onze assistente Ada, Donja of Monique aan de telefoon.

Neem ook een kijkje op onze website.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard