1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk De Kei - Team Jade

  Gepubliceerd op: 5-9-2018Bewerkt op: 10-27-2023
  Verloskundigenpraktijk De Kei Gepubliceerd op: 5-9-2018Bewerkt op: 10-27-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk De Kei
  BELANGRIJKE INFORMATIE VAN DE KEI

  >> De teksten geschreven door De Kei is betrouwbare informatie. De artikelen op het Zwangerenportaal zijn niet door ons geschreven en niet geverifieerd! Ook de cursussen die worden aangeboden, komen niet vanuit ons. Wij adviseren om op onze website te kijken naar cursussen en zo nodig met ons te overleggen voor advies. Twijfel je aan informatie, vraag het ons gerust!

  Onze verloskundigenpraktijk

  Een sfeer waarin je je thuisvoelt. En daarin zijn onze verloskundigen een kei. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes in het laten ontstaan van een mooie, dierbare tijd. Daarnaast leveren we uiteraard zorg van de hoogste kwaliteit. Onze verloskundigen worden regelmatig geschoold! De zwangerschap, de bevalling, alles wat ermee in verband staat moet zo fijn en harmonieus mogelijk voor jullie kunnen verlopen. Daar is de begeleiding van De Kei op gericht. Op het ontstaan van een persoonlijk contact en onderling vertrouwen.
  Uiteraard nemen we daarmee de kleine en de soms ook wat grotere ongemakken in de zwangerschapsperiode niet weg, maar we richten ons er wel op dat er een sfeer ontstaat waarin je je prettig zult voelen. Een sfeer waarin we goed met elkaar kunnen samenwerken en alles met elkaar kunnen bespreken. Een sfeer ook waarin, net als de baby, de onderlinge band tussen jullie en ons met de dag groeit. In de zwangerschapsperiode en bij de bevalling zijn je eigen beleving, je wensen en wat je wel en niet kunt voor ons het allerbelangrijkst om op te letten.

  Ons team

  Team Jade heeft haar spreekuurlocatie in Amersfoort Schothorst aan de Elly Takmastraat 31.
  Het team bestaat uit drie vaste verloskundigen; Kim, Elsemieke (tevens spiralen plaatsen), Leontine (tevens echoscopiste) en Eva.

  Tips

  Kom je met een volle blaas naar de eerste vroege echo? Denk je ook aan het slikken van foliumzuur tot en met 10 weken?

  Telefoonnummers

  Als er onduidelijkheden zijn kun je tussen 9:00-14:00 bellen naar 033-4801880. Je krijgt onze assistente Donja, Ariëlle of Monique aan de telefoon. Voor spoedgevallen kun je bellen met 06-51311325.

  Social Media

  Graag houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen in de praktijk. Volg hiervoor onze socials.

  Schrijf je direct in via de button.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard