1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Boxmeer e.o.

  Gepubliceerd op: 12-10-2020Bewerkt op: 2-7-2106
  Verloskundigen Boxmeer Gepubliceerd op: 12-10-2020Bewerkt op: 2-7-2106
  Geschreven door: Verloskundigen Boxmeer

  Onze verloskundigenpraktijk

  Woon je in de gemeente Boxmeer of in de gemeente Sint Anthonis, dan ben je van harte welkom in Verloskundigen Praktijk Boxmeer! Wanneer je ergens anders woont en graag bij ons onder controle komt, bel ons dan om de mogelijkheden te bespreken.

  Onze praktijk bestaat uit een team van vier verloskundigen. Marwil en Imke werken vast in deze praktijk en er zijn twee waarnemend verloskundigen.

  Tijdens de spreekuren leer je ons allemaal kennen. Op het moment van de bevalling, zal de verloskundige die dienst heeft je bevalling begeleiden. Samen hopen we je een veilige en persoonlijke begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraamtijd te geven.

  Als verloskundigen zijn wij deskundig op het gebied van de normale zwangerschap, de bevalling en het kraambed. We zijn allemaal ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen en lid van het VerloskundigSamenwerkingsVerband Geboortezorg Boxmeer.

  In onze praktijk begeleiden we regelmatig studenten van de Academie Verloskunde Maastricht en co-assistenten tijdens hun coschap gynaecologie/verloskunde. We informeren je hierover via een brief in de wachtkamer of via een berichtje op onze site en/of Facebook.

  Ook werken we mee aan wetenschappelijk onderzoek. Weet dan in elk geval dat het altijd nuttige – niet commerciële - onderzoeken betreft gerelateerd aan ons vakgebied.

  Neem ook een kijkje op onze site voor meer informatie www.verloskundigenboxmeer.nl.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard