1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigen Praktijk Hoeksche Waard Oost

  Gepubliceerd op: 2-6-2019Bewerkt op: 2-2-2024
  Verloskundigen Hoeksche Waard Oost Gepubliceerd op: 2-6-2019Bewerkt op: 2-2-2024
  Geschreven door: Verloskundigen Hoeksche Waard Oost
  Welkom bij Verloskundigenpraktijk Hoeksche Waard Oost. Wij zijn een team van verloskundigen die dag en nacht voor jou klaar staan. Een zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis in je leven. Net zoals het vader-en-moeder worden. Als team vinden we het een voorrecht om je hier op een professionele, betrokken en persoonlijke manier te begeleiden. We luisteren zorgvuldig naar je wensen en geven je keuzevrijheid. We moedigen je als zwangere aan vertrouwen te hebben in je eigen kracht en hebben oog voor jouw unieke situatie. Ook als je zwanger wil worden, staan we voor je klaar. Wil je je aanmelden, bel dan de assistent op 078-676 74 39 of stuur een mailtje naar info@verloskundigenHWO.nl

  De praktijk

  Wij werken in de regio van de (oud) gemeentes Binnenmaas en Strijen. Onze hoofdlocatie is in Puttershoek, daarnaast hebben we een spreekuurlocatie in Strijen. Mocht er iets zijn, dan kunnen we op deze manier altijd in korte tijd bij je aanwezig zijn. Omdat het soms lastig is om vrij te krijgen van je werk, bieden we ook in de avond spreekuur aan.

  Verloskundigenpraktijk Hoeksche Waard Oost is in 1991 opgericht. Door de jaren heen hebben we een fijne samenwerking en korte lijntjes opgebouwd.

  Zo werken wij samen met:

  • de lokale ziekenhuizen; het Albert Schweitzer, Ikazia en het Maasstad ziekenhuis
  • de lokale huisartsen
  • het consultatiebureau
  • de kraamzorg
  • (fysio)therapeuten
  • en nog veel meer

  Dit zorgt ervoor dat we jou de beste zorg kunnen bieden die bij jou past. Daarnaast zijn we aangesloten bij alle zorgverzekeraars, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de kosten.

  In ons hoofdpand in Puttershoek werken wij samen met een echocentrum, het Palet. Zij hebben heel veel verstand van echo’s maken. Zij maken uitgebreide medische echo's en pretecho’s. Hierdoor hoef je niet ergens anders naar toe om echo's te laten maken. Wil je alvast een afspraak plannen? Kijk dan even op deze site van het Palet.

  Onze begeleiding

  Onze zorg voor jou start vanaf het moment dat jij je bij ons aanmeldt. Vanaf het begin volgen we jouw zwangerschap en geven we begeleiding. We starten met twee wat langere afspraken om elkaar zo beter te leren kennen en de zorg af te stemmen. 

  Ben je tussen de 30 en 36 weken zwanger, dan bieden wij voorlichtingsavonden aan. Dit zijn twee a drie avonden. Je krijgt informatie over de bevalling en de kraamtijd en er is tijd voor vragen. Alles wordt op een prettige en laagdrempelige manier uitgelegd. Ook als je bij de gynaecoloog loopt en in het kraambed zorg van ons krijgt, ben je van harte welkom op deze avonden. 

  Misschien heb je vragen of wensen die je liever privé wilt bespreken? Dat kan! Stel ze in een van de normale afspraken. Er is altijd tijd voor je vragen, wensen of opmerkingen. We willen je zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling.

  Ook in de kraamperiode houden we contact. We komen thuis langs om te zien hoe het met jullie gaat. Hierbij hebben we de eerste twee weken intensiever contact dan de weken daarna. Was je zwangerschap onder begeleiding van de gynaecoloog? Ook dan komen we bij jou thuis langs om te kijken hoe het gaat. 

  Miskraam

  Helaas gebeurt het wel eens dat de zwangerschap eindigt in een miskraam. Dit is erg verdrietig. Wij verliezen je dan niet uit het oog en houden contact met je. Zolang jij dit prettig vindt. Wil je hier meer informatie over? Kijk dan even op deze pagina.

  Anticonceptie 

  Sinds kort schrijven wij anticonceptie voor. In gesprek komen we er achter wat het beste voor jou werkt. Zou je een spiraal willen, dan plaatsen wij die ook. Dit doen wij niet alleen voor cliënten, maar voor iedereen die anticonceptie wil.  Wil je hier meer informatie over? Kijk dan even hier.

  Heb je nog vragen over je vorige zwangerschap of bevalling? Ook dan staan we voor je klaar. Je kunt altijd met vragen bij ons langs. Zelfs als dit jaren geleden is of niet onder onze begeleiding was. 

  We hopen je snel te zien!

  Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard