1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigen Midden Limburg

  Gepubliceerd op: 5-18-2017Bewerkt op: 2-4-2024
  Verloskundigen Midden Limburg Gepubliceerd op: 5-18-2017Bewerkt op: 2-4-2024
  Geschreven door: Verloskundigen Midden Limburg
  Wij vinden het een hele eer dat we echtparen mogen begeleiden op weg naar het ouderschap. Iedere zwangere is uniek en behoeft begeleiding op maat tijdens de zwangerschap, baring en kraambed. Wij zien toe op een normaal verloop daarvan.

  Filmpje! https://vimeo.com/457754075

  Onze verloskundigenpraktijk

  Sinds 1999 staan wij in de regio Midden-Limburg klaar om je te begeleiden. Dit doen wij met veel enthousiasme en betrokkenheid. Wij werken met twee verloskundigen en een vaste waarneemster, wat het mogelijk maakt om een intensieve band op te bouwen.

  Om de verloskundige zorg op een hoog niveau te leveren en te waarborgen werken wij samen met alle ketenpartners in heel Midden-Limburg en beschikken we over een geavanceerd Echoscopie-apparaat. Alle echo's onder ons DAK: vroege echo 5-9 wkn, termijnecho 10-12 wkn, 13 en 20 wkn screenings-echo, groeiecho op indicatie, liggingsecho en PRET-echo,s 2D,3D,4D HD-live,van 3 D naar 6D(AI) 3D babyprint https://www.3dbabyprint.nl Alle medische echo's worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Zie voor de tarieven pret-echo's op https://www.verloskundigenmiddenlimburg.nl/pretecho

  Team verloskundigenpraktijk

  Lenie Caris

  Mijn naam is Lenie Caris, sinds 1999 werkzaam als verloskundige in deze regio. Sinds mijn 20e levensjaar werk ik in de verloskunde. Het werk is mijn hobby. Naast mijn hobby geniet ik van mijn partner en drie dochters.
  Eenvoudig, rechtvaardig en humoristisch zijn drie typerende karaktereigenschappen die bij mij passen. Ik nodig je uit om met ons op weg te gaan naar je ouderschap!!

  Liz Lievaart

  Mijn naam is Liz Lievaart en sinds juli 2019 werkt ik voor Verloskundigen Midden Limburg. Ik ben een geboren en getogen Midden-Limburgse, maar ik ben opgegroeid met Fries als moedertaal. Mijn grote passie voor de zorg is al vroeg ontstaan. Waar ik vroeger altijd dokter wilde worden, zag ik op latere leeftijd in dat verloskundige toch meer bij mij zou passen. En dat klopte! In 2019 studeerde ik af aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Als verloskundige ben ik enthousiast, geduldig en fysiologisch ingesteld.

  Naast verloskundige ben ik sinds 2020 erkend en geregistreerd lactatiekundige bij IBCLC U kunt mij inschakelen voor lactatiekundige ondersteuning. De meeste verzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg tot €200,00 bekijk hiervoor uw verzekeringspolis. https://www.verloskundigenmiddenlimburg.nl/lactatiekundige

  Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

  Wat kun je van ons verwachten?

  We streven naar persoonlijke en professionele begeleiding gedurende het hele traject. We staan open voor jullie wensen en ideeën en houden daarbij de kwaliteit van zorg in de gaten.

  We kiezen ervoor praktijk te voeren met twee verloskundigen en een vaste waarneemster. Zo is de continuïteit van zorg gewaarborgd en blijft het duidelijk en overzichtelijk.

  Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard