1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigen De Baarsjes en Bos en Lommer

  Gepubliceerd op: 3-1-2017Bewerkt op: 11-15-2022
  Verloskundigen De Baarsjes en Bos en Lommer Gepubliceerd op: 3-1-2017Bewerkt op: 11-15-2022
  Geschreven door: Verloskundigen De Baarsjes en Bos en Lommer
  Een persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwensband vinden wij belangrijke aspecten van de verloskundige zorg. Jij, als zwangere, staat centraal. Dit betekent voor ons onder andere dat we de praktijk bewust klein houden, zodat we voldoende tijd hebben voor individuele begeleiding en tegemoet kunnen komen aan ieders wensen. Je kan bij ons ook terecht voor een echo.

  Onze verloskundigenpraktijk

  Verloskundigen de Baarsjes & Bos en Lommer bestaat uit een team van vier verloskundigen; Kristel Peters, Fleur Broers, Diana Raesner en Fenna van der Molen. Tijdens je zwangerschap zal een van ons je vaste aanspreekpunt zijn en streven we erna om nog één andere verloskundige te zien voor de planbare zorg. Heb je de voorkeur om ons allemaal te leren kennen, dan kan dit aan het einde van je zwangerschap wanneer je wekelijks op controle moet komen.

  Sarah Hoffman is onze vaste waarneemser..

  Bereikbaarheid

  Ter ondersteuning van ons team hebben wij drie vaste assistentes; Bianca Rozing, Yolande Hagmeijer en Marolein van Leeuwen. Zij zorgen ervoor dat de praktijk telefonisch bereikbaar is van maandag t/m vrijdag van 9.00-16.45 uur. Zij zullen veel van je vragen beantwoorden of je verwijzen naar de dienstdoende verloskundige. (Let op; wij hebben lunchpauze van 12.30u tot 13.30u) De dienstdoende verloskundige is 24/7 bereikbaar op 085-1301712 voor zorgen, bevalling en spoed. Ons werkgebied is Amsterdam-West en het gebied daar omheen. We hebben daarom twee spreekuur locaties. Het Witte de Withplein 46, hier zijn we op maandag, dinsdag woensdag en vrijdag aanwezig. En Bos en Lommerweg 106 ( t.o. Willem de Zwijgerlaan), hier hebben we op maandag en donderdag spreekuur.

  Onze praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en wij voldoen aan de eisen van hun kwaliteitsregister.

  Neem ook een kijkje op onze website

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard