Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigen de baarsjes en bos en lommer

Verloskundigen De Baarsjes en Bos en Lommer

Verloskundigen De Baarsjes en Bos en Lommer

, 1 maart 2017 21:52Laatste update op: 30 april 2022 14:37

Een persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwensband vinden wij belangrijke aspecten van de verloskundige zorg. Jij, als zwangere, staat centraal. Dit betekent voor ons onder andere dat we de praktijk bewust klein houden, zodat we voldoende tijd hebben voor individuele begeleiding en tegemoet kunnen komen aan ieders wensen. Je kan bij ons ook terecht voor een echo.

Onze verloskundigenpraktijk

Verloskundigen de Baarsjes & Bos en Lommer bestaat uit een team van vier verloskundigen; Kristel Peters, Fleur Broers, Diana Raesner en Fenna van der Molen. Tijdens je zwangerschap zal een van ons je vaste aanspreekpunt zijn en streven we erna om nog één andere verloskundige te zien voor de planbare zorg. Heb je de voorkeur om ons allemaal te leren kennen, dan kan dit aan het einde van je zwangerschap wanneer je wekelijks op controle moet komen.

Fenna en Fleur zijn op dit moment zelf in verwachting. Ons team wordt tijdelijk versterkt door Sarah Hoffman en Helmi Pauwels. Fenna zal per oktober weer in de praktijk aanwezig zijn en Fleur per november.

Bereikbaarheid

Ter ondersteuning van ons team hebben wij drie vaste assistentes; Bianca Rozing, Yolande Hagmeijer en Marolein van Leeuwen. Zij zorgen ervoor dat de praktijk telefonisch bereikbaar is van maandag t/m vrijdag van 9.00-16.45 uur. Zij zullen veel van je vragen beantwoorden of je verwijzen naar de dienstdoende verloskundige. (Let op; wij hebben lunchpauze van 12.30u tot 13.30u) De dienstdoende verloskundige is 24/7 bereikbaar op 085-1301712 voor zorgen, bevalling en spoed. Ons werkgebied is Amsterdam-West en het gebied daar omheen. We hebben daarom twee spreekuur locaties. Het Witte de withplein 46, hier zijn we op maandag, dinsdag woensdag en vrijdag aanwezig. En Bos en Lommerweg 106 ( t.o. Willen de Zijwegerlaan), hier zitten we op maandag en donderdag.

Onze praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en wij voldoen aan de eisen van hun kwaliteitsregister.

Neem ook een kijkje op onze website

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard