1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundige Praktijk Ypenburg

  Gepubliceerd op: 9-20-2017Bewerkt op: 9-21-2020
  Verloskundigepraktijk Ypenburg Gepubliceerd op: 9-20-2017Bewerkt op: 9-21-2020
  Geschreven door: Verloskundigepraktijk Ypenburg
  Zo'n bijzondere periode verdient bijzondere zorg en aandacht.

  Onze verloskundigenpraktijk

  In onze praktijk werken vier verloskundigen die met liefde en respect het vak uitoefenen. We staan vrouwen en hun partner bij in mooie en soms helaas ook minder mooie momenten. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en zullen mensen met geduld en professionaliteit helpen waar we kunnen.

  Team verloskundigenpraktijk

  Het team van Verloskundige Praktijk Ypenburg bestaat uit vier vaste verloskundigen:
  Lizet van Oosterhout (tevens echoscopist)
  Femke Winia
  Reniera de Graaf
  Marjoleine Schuring

  Tijdens je controles bij ons op de praktijk streven we ernaar dat je ons alle vier een keer ziet. Dat stelt ons in de gelegenheid even kennis met elkaar te maken, zodat jullie straks bij jullie bevalling ook een bekend gezicht zien die jullie gaat begeleiden. Je weet tenslotte niet van tevoren wie van ons de dienst heeft op de dag dat je gaat bevallen.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Kinderwens
  Denk je erover zwanger te worden? Wil je weten waar je op moet letten? Zijn er in de familie mensen met een aangeboren afwijking en wil je weten wat dat betekent voor een eigen zwangerschap? Maak een afspraak op ons kinderwensspreekuur!
  Zwangerschap
  Hebben jullie een positieve zwangerschapstest? Van harte gefeliciteerd! Er breekt een speciale periode aan waarin we jullie graag bijstaan.
  Bevalling
  De keuze over de plaats van de bevalling is, als alles medisch in orde is, aan jullie. Welke keuze jullie ook maken, het is belangrijk om te bevallen op een plek waar je je kunt ontspannen en je je veilig voelt. Vanaf 37 weken tot 42 weken zwangerschapsduur mag je onder begeleiding van de verloskundige bevallen. Buiten deze periode vindt de bevalling in het ziekenhuis plaats onder gynaecologische begeleiding.
  Kraamtijd
  Je kraamtijd omvat de eerste 6 weken na je bevalling. In deze periode zullen zowel jullie als ouders, maar ook eventueel oudere broertjes en/of zusjes, moeten wennen aan de nieuwe gezinssamenstelling. In de eerste week krijg je hierbij ondersteuning van de kraamverzorgster en van ons.
  Echo's
  Op onze praktijk in de Reef staat het echoapparaat, waarop we de meeste echo’s in jullie zwangerschap zullen gaan maken. Lizet is naast verloskundige ook afgestudeerd als echoscopiste en verzorgt in onze praktijk de echo’s.

  Neem ook een kijkje op onze website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard