1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundige Praktijk Bij Volle Maan

  Gepubliceerd op: 4-10-2021Bewerkt op: 4-10-2021
  Verloskundige Praktijk Bij Volle Maan Gepubliceerd op: 4-10-2021Bewerkt op: 4-10-2021
  Geschreven door: Verloskundige Praktijk Bij Volle Maan
  Ons werkgebied beslaat de gemeente ’s-Hertogenbosch. Daar hoort ook Hintham, de Groote Wielen en Engelen bij. Op verzoek komen we ook wel eens buiten de stadsgrenzen. Je kunt altijd met ons overleggen of je niet te ver weg woont.

  De praktijk

  Onze praktijk bestaat alweer 17 jaar. We startten onze zaak met een laptop, 2 verlostassen, een hele hoop energie én zin in verloskunde en ondernemen. We kozen voor de naam “Bij Volle Maan” omdat volgens de verhalen meer kindjes bij volle maan worden geboren. Bij ons worden altijd alle kindjes bij volle maan geboren.

  Spreekuur locaties

  Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we gekozen naast onze hoofdlocatie in het centrum van de stad, ook spreekuur te draaien in de Maaspoort, Empel en op Oost. We hebben 2 keer in de week avond spreekuur. Dat is handig als je overdag werkt.

  Hoofdlocatie: Centrum - Onze praktijk is gevestigd in het souterrain van de oude pastorie van de Leonardus kerk. De praktijk ligt op een steenworp afstand van het Centraal station. Het is makkelijk bereikbaar per fiets en auto. We hebben hier spreekuur op maandag en donderdag. Je kunt zowel in de middag als avonduren komen. Ook is hier het echo spreekuur.

  Empel - Op dinsdagochtend hebben we spreekuur in medisch Centrum het Schild. Ideaal als je in Empel, Rosmalen of in de Groote Wielen woont

  Maaspoort - Op dinsdagmiddag hebben we spreekuur op de maaspoortweg 6. (vlakbij de Maaspoorthallen tegenover Ballorig) Je gaat bij de praktijk van huisarts Emmers naar binnen Lekker dichtbij voor de mensen uit de Maaspoort, Reit, Rompert, Donk, Herven, Haren, Hambaken, Slagen en Buitenpepers.

  Oost - Op woensdagochtend hebben we spreekuur in Medisch centrum Oost. We zitten op de eerste verdieping, boven aan de trap rechts. Zoals de naam al zegt, ideaal voor de zwangeren uit Oost, Hintham en Aawijk.

  Team verloskundigenpraktijk

  Verloskundigen

  • MARIAN CORTÉ
  • JEF MENNENS

  Praktijkassistenten
  Sophie is al jaren onze assistente. Zij neemt iedere werkdag tussen 9 en 12 uur de telefoon aan. Je kunt haar bellen om afspraken te maken of te verzetten, klachten te bespreken en uitslagen op te vragen.

  Waarneemsters
  We hebben ook een vaste waarneemster in dienst. Ze heet Iris van der Struijk. Zij werkt voor ons als één van ons vakantie heeft of op cursus is.

  Contactgegevens

  Website: www.bijvollemaan.nl

  AFSPRAKEN & NIET DRINGENDE ZAKEN
  T 073 644 47 48

  SPOEDGEVALLEN & BEVALLINGEN
  T 06 517 172 00

  Onze assistente Sophie is iedere werkdag aanwezig!
  van 9 tot 12 uur

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard