Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenT geboortehuys

t Geboortehuys & Arnhemse Meisjes!

Amare praktijk voor verloskunde

, 28 February 2017 11:52Laatste update op: 8 March 2021 18:51

Wij hebben een hecht team, met aandacht voor jou! Fijne verloskundigen, en lieve kraamverzorgenden. Als je belt krijg je of de verloskundige, of onze assistente aan de telefoon. We hebben géén telefonisch spreekuur. Je mag gewoon altijd bellen!

Onze verloskundigenpraktijk

Zowel 't Geboortehuys, als Arnhemse Meisjes, staan al jaren bekend om hun persoonlijke zorg. We vinden het belangrijk dat je met al je vragen bij ons terecht kan. We hebben naast verloskundige zorg, ook kraamzorg, echoscopie, centering, voorlichtingsavonden, avondspreekuur, etc. etc. Wij zetten ons in om jullie hierbij zo goed mogelijk te begeleiden en jullie start als gezin onvergetelijk te maken. Omdat 't Geboortehuys en Arnhemse Meisjes zo goed op elkaar aansluiten, gaan we onze samenwerking intensiveren. We maken bijvoorbeeld gebruik van één zwangerenportaal, één assistente en over een tijdje ook één agenda!

Team verloskundigenpraktijk

Ons team bestaat uit een aantal gepassioneerde verloskundigen:

  • Meyke Bouman - van Veen
  • Dagmar Vleeming - Berends
  • Louise Kenyem - Knuistingh Neven
  • Arjanne Verbeek

In blijde verwachting!

Net als jij zijn wij ook in blijde verwachting! Wij gaan per 1 juli 2021 verder als maatschap onder de naam Amare, praktijk van verloskunde.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij gunnen elke zwangere een verloskundige. Tijdens je zwangerschap kom je een aantal keren op controle op de praktijk. Afhankelijk van je wensen en van hoe het met je zwangerschap gaat, spreken we af wanneer je weer op controle komt. Je kunt bij ons op controle komen in Renkum, Oosterbeek of in Arnhem.

Tijdens een controle krijg je ook adviezen over je zwangerschap, voeding, leefstijl, werken, borstvoeding, voorbereiding op de bevalling, etc. etc. Er is echte aandacht, voor jou, en voor je partner. We bieden je graag ons luisterend oor. Wanneer je in het ziekenhuis op controle gaat, mag je je ook bij ons inschrijven. Ook dan kun je behoefte hebben aan een luisterend oor, of voor aandacht voor meer dan alleen de medische kant van je zwangerschap.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard