1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Puur Verloskundigenpraktijk

  Gepubliceerd op: 12-8-2016Bewerkt op: 9-21-2020
  Puur Verloskundigenpraktijk Valkenburg Gepubliceerd op: 12-8-2016Bewerkt op: 9-21-2020
  Geschreven door: Puur Verloskundigenpraktijk Valkenburg
  Verloskundigenpraktijk Puur in Valkenburg e.o. Onze ervaring maakt het verschil! Ons enthousiaste team staat voor jou en je partner klaar. In onze praktijk bieden we je alle zorg rondom kinderwens, zwangerschap, echo, bevalling en kraamtijd. Wij zijn deskundig, betrokken en kleinschalig.

  Onze verloskundigenpraktijk

  Vooruitstrevend en innovatief, zorg mét aandacht voor de laatste inzichten. Ruimte voor jullie wensen en ideeën, avond- en zaterdagspreekuur. Echo’s in eigen praktijk door ervaren echoscopiste. Kortom: met liefde en enthousiasme ondersteund door kennis en ervaring, begeleiden we je op een respectvolle en unieke manier vanaf de eerste echo tot en met de eerste tijd na de bevalling.

  Team verloskundigenpraktijk

  Daniëlle Philipse

  Ik ben Daniëlle Philipse, geboren en getogen in Leiden. Nadat ik in 2000 afstudeerde aan de verloskunde-academie van Maastricht ben ik meteen als mede-eigenaar gestart in een grote verloskundigenpraktijk in Utrecht, Leidsche Rijn. In 2005 heb ik mijn echoscopiediploma behaald.

  Zelf ben ik ook moeder van twee prachtige kids, een zoon en een dochter.

  Voor mij bestaat er niets mooiers dan het begeleiden van het grote wonder van het leven! Al mijn expertise, ervaring, liefde en aandacht te mogen inzetten zodat er een nieuw mensje veilig geboren kan worden!

  Altijd… Uit Liefde voor het Liefste!

  Neem ook een kijkje op onze website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard