Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenPromessa verloskundigen

Promessa Verloskundigen

Promessa verloskundigen

, 1 May 2018 11:54Laatste update op: 8 April 2020 20:09

Je wilt heel graag moeder worden. Of juist nog even niet. Als je vragen hebt over anticonceptie of als je zwanger en vol bent van die belofte van nieuw leven, zijn wij er om naar je te luisteren en raad te geven. Ook zijn wij er om jullie te begeleiden tijdens de kraamperiode.

Onze verloskundigenpraktijk

Ons gebied omvat Waddinxveen, Moerkapelle en Zevenhuizen. Woon je hier niet en wil je toch onder zorg, dan mag je altijd bellen om te kijken wat mogelijk is. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden voor een intakegesprek en echo op onze praktijk.

Binnen de praktijk hebben we de juiste professionals in huis om je van kinderwens tot overgang te begeleiden. Uiteraard staan de mensen die jij belangrijk vindt, ook bij ons centraal!

We zijn met een team van meerdere verloskundigen. Met elkaar weten we altijd meer dan één. Zo kunnen we jullie de beste zorg bieden! We zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Team verloskundigenpraktijk

Verloskundigen

  • Anne Bärtsch
  • Nel Bakker
  • Christel van Noppen
  • Marianne van der Schans

Praktijkassistenten

  • Linda Hermenet
  • Marijke Schouten

Wat kun je van ons verwachten?

Onze verloskundigenpraktijk staat voor een krachtige en gezonde, huidige én volgende generatie. Concreet betekent dit dat wij samen met jou een individueel zorgplan willen opstellen. Aanvullend kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van voedingsconsulten, massages en acupunctuur. Om deze zorg te kunnen bieden hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Daarbij hebben we een goede samenwerking met de gynaecologen van het Groene Hart en het Lange Land Ziekenhuis.

Wij bieden o.a. echo’s op locatie (de eerste echo krijg je rond 8 weken), Centering Pregnancy, voorlichtingsavonden, continue begeleiding tijdens de bevalling en individuele (borst)voedingsbegeleiding.

We kunnen je voorlichten over anticonceptie en bieden ook groepsbijeenkomsten aan van Sensiplan. Ook plaatsen we spiralen waarna er met een echo gekeken wordt of deze goed zit. Op onze hoofdlocatie kun je deelnemen aan verschillende zwangerschapscursussen.

Neem ook een kijkje op onze website.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Groeikalender
Magazine